Πιόλι: “Να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να πάρουμε το Europa League, η Σλάβια είναι ομάδα που παίζει με ένταση”

Ο Ιταλός τεχνικός των "ροσονέρι" στάθηκε στην αισιοδοξία που πρέπει να έχει η ομάδα του, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της Σλάβια Πράγας.

Η Μίλαν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας για τη φάση των 16 του Europa League (07/03, 22:00). Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, εκφράζοντας τόσο την αισιοδοξία του για το ερχόμενο παιχνίδι, όσο και για τους κινδύνους που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας κόντρα στην Λάτσιο από τεχνική άποψη αλλά δείξαμε τη σωστή νοοτροπία. Πλησιάζει η κρισιμότερη στιγμή της σεζόν και είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Europa League, αλλά θα πρέπει καταρχήν να είμαστε ικανοί για να περάσουμε τον γύρο. Είναι λανθασμένη προσέγγιση να κοιτάζουμε πολύ μακριά.

Παίζουμε με μία ομάδα που στους ομίλους έχασε μόνο ένα ματς, απέναντι στην Ρόμα», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «ροσονέρι», για να προσθέσει:

«Είναι μία ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση, που τρέχει πάρα πολύ και το κάνει καλά. Παίζουν με τρεις επιθετικογενείς παίκτες που είναι κοντά ο ένας με τον άλλον, είναι γρήγοροι και έχουν καλή φυσική κατάσταση.

 Το Champions League δεν ανήκει πια στο παρόν μας. Αυτό έγινε γιατί δεν είχαμε υπέρ μας τις λεπτομέρειες στα κρίσιμα παιχνίδια και όχι για τις εμφανίσεις μας.

Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Europa League, επειδή είμαστε η Μίλαν και πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.