Λανς-Φράιμπουργκ 0-0: Ντάνσο και αστοχία κράτησαν το μηδέν! (highlights)

Ανώτερη η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, αλλά δε βρήκε το πολυπόθητο τέρμα.

Λανς και Φράιμπουργκ αναμετρήθηκαν στο “Stade Bollaert-Deleis” στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του UEFA Europa League. Οι φιλοξενούμενοι ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να φύγει νικήτρια, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων δεν τις το επέτρεψαν. Έτσι, το ματς ολοκληρώθηκε 0-0 και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό στο “Europa Park Stadion”.

Το ματς

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ μπήκαν πιο οργανωμένα στο παιχνίδι, κράτησαν τη μπάλα και μάλιστα είχαν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον Σάλαϊ, Στο 17′, το σουτ του Ούγγρου κατέληξε στο δοκάρι και στο 25′ η κεφαλιά έφυγε άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τη κατοχή και τη πρωτοβουλία των κινήσεων. Κάποια σουτ των Ντα Κόστα και Σοτοκά κατέληξαν άουτ, ενώ η Φράιμπουργκ χτύπησε στη κόντρα με τον Ρίτσου Ντόαν. Αλλά, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γερμανοί μπήκαν και πάλι με μεγαλύτερη όρεξη και έχασε καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Στο 63′ ο κόουτς Χάινς θα κάνει διπλή αλλαγή για να αλλάξει το μομέντουμ. Στο 70′ ο Χαϊνταρά θα σκοράρει, αλλά το γκολ του θα ακυρωθεί ως οφσάιντ. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν κουραστεί από την ένταση της αναμέτρησης κι έτσι το 0-0 θα τους ακολουθήσει στη ρεβάνς στη Γερμανία.

Λανς (Χάις): Σάμπα, Γκραντίτ, Ντάνσο, Χαϊνταρά (89′ Χουσάνοφ), Αγκιλάρ (63′ Τσάβες), Ντιούφ (63′ Αμπντούλ Σαμέντ), Ελ Αϊνάουι, Φρανκόφσκι, Σοτοκά, Ντα Κόστα (72′ Φουλγκίνι), Γουαχί (72′ Σαΐντ)

Φράιμπουργκ (Στράιχ): Ατουμπόλου, Μακένγκο, Γκίντε, Κίτελ, Κιούμπλερ, Ντόαν, Έγκεστάιν, Χέφλερ, Ρολ (79′ Γκρίφο), Σάλαϊ (86′ Φίλιπ), Χέλερ (86′ Γκρέγκοριτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.