Στο «κόλπο» με «τεσσάρα»

Η Αούστρια συνέτριψε με 4-1 τη Ριέκα εκτός έδρας και η πρώτη της νίκη της δίνει το δικαίωμα να διεκδικεί την πρόκριση από τον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Αούστρια συνέτριψε με 4-1 τη Ριέκα εκτός έδρας και η πρώτη της νίκη της δίνει το δικαίωμα να διεκδικεί την πρόκριση από τον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αυστριακοί βρίσκονται στο -2 από τη δεύτερη ΑΕΚ και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους κόντρα στην Ένωση στη Βιέννη, αλλά την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούνται από τη Μίλαν στην Ιταλία.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, αλλά η ομάδα της Βιέννης που είχε απόψε πρωταγωνιστή τον Πρόκοπ με δύο γκολ (41′, 62′), ελπίζει για τον εαυτό της σε έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων, ενώ ενδεχομένως να «δούλεψε» και για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Κι αυτό διότι η Ριέκα που ισοφάρισε προσωρινά με τον Πάβιτσιτς στο 61′, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 72′ λόγω αποβολής του Μίσιτς, έμεινε σοτους 3 βαθμούς και είναι πλέον ουραγός στο γκρουπ.

Ζέρμπεστ (73′) και Μόνσαϊν (83′) ήταν αυτοί που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Ριέκα (Κεκ): Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Πούντσετς, Ζούπαριτς, Ζούτα, Πάβιτσιτς, Μίσιτς, Μπράνταριτς, Γκόργκον (84′ Πούλιτς), Έμπερ (53′ Ματέι), Ακόστι (55′ Κβρζιτς)

Αούστρια Βιέννης (Φινκ): Πεντς, Βέστερμαν, Γκλουχάκοβιτς, Μοχάμεντ, Ζάλαμον, Χόλτσχαουζερ, Ζέρμπεστ, Ίσμαελ Τατζούρι (86′ Ζαρκάρια), Πρόκοπ (90′ Αλχασάν), Φρίζενμπιχλερ (71′ Μόνσαϊν), Φελίπε Πίρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.