Κοτσόλης: «Χρονιά συλλογής εμπειριών» (video)

Ο Στέφανος Κοτσόλης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να θυμάται τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία ως μάθημα για τις επόμενες σεζόν.

Ο Στέφανος Κοτσόλης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να θυμάται τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία ως μάθημα για τις επόμενες σεζόν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα του novasports μετά τον αγώνα με την Ντιναμό στη Μόσχα:

«Δυστυχώς για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια, φτάσαμε κοντά στο να πάρουμε κάτι και τελικά ηττηθήκαμε. Νομίζω ότι το να λέμε ότι παίξαμε καλά σ’ όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδι, με εξαίρεση το ματς στην Εστορίλ, αλλά το να μην παίρνουμε βαθμούς και να μην κερδίζουμε είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Ίσως αυτή η πρώτη ευρωπαϊκή χρονιά αυτής της ομάδας να’ ναι μια χρονιά συλλογής εμπειριών και κατανόησης ότι στα ευρωπαϊκά αυτά παιχνίδια οι λεπτομέρειες παίζουν μεγάλο ρόλο και δυστυχώς σ’ όλα τα παιχνίδια πληρώσαμε τις λεπτομέρειες και γι’ αυτό δεν έχουμε τους βαθμούς που θα’ πρεπε να’ χουμε».


Για την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης:
«Ναι, είναι αυτό που λέω ότι σ’ αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες παίζουνε πολύ μεγάλο ρόλο. Εμείς σ’ αυτές τις λεπτομέρειες δεν ήμασταν σ’ όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια καλοί και γι’ αυτό το πληρώνουμε και δεν παίρνουμε τους βαθμούς που μπορούμε».


Για το μπορούσε κάτι περισσότερο στο Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός:
«Θεωρώ ναι ότι μπορούσαμε, αλλά σας είπα όταν παίζεις σ’ αυτό το επίπεδο κάθε λάθος πληρώνεται κι εμείς πληρώσαμε σχεδόν όλα τα λάθη που κάναμε, ξεκινώντας απ’ τα ματς με τη Σταντάρ που’ χαμε μια τεράστια ευκαιρία να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και σε όλα τα υπόλοιπα ματς είδαμε ότι ότι λάθη κάναμε τα πληρώσαμε και γι’ αυτό έχουμε τη βαθμολογική θέση αυτή στον όμιλο».


Για το αν επηρεάζει αυτή η ήττα ενόψει του πρωταθλήματος:
«Νομίζω η καλύτερη θεραπεία μετά από μια ήττα είναι το επόμενο παιχνίδι και απ’ αυτή την άποψη είμαστε τυχεροί γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι άμεσα, την Κυριακή, οπότε οφείλουμε από αύριο το πρωί να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς και ν’ αφήσουμε αυτή την ήττα πίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.