Αναστασίου: «Μας κόστισαν τα ατομικά λάθη» (video)

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από την Ντιναμό εξαιτίας κάποιων στιγμιαίων αποφάσεων που αποδείχθηκαν λανθασμένες.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχασε από την Ντιναμό εξαιτίας κάποιων στιγμιαίων αποφάσεων που αποδείχθηκαν λανθασμένες. Ο προπονητής των «πράσινων» έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, αλλά υποστήριξε ότι τα ατομικά λάθη ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση στη Μόσχα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αναστασίου στην κάμερα του novasports:

Για το αν μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει κάτι καλύτερο:
«Σίγουρα μπορούσαμε, νομίζω φάνηκε μέσα στο παιχνίδι ότι διαφορά δεν υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τα δώρα τα δικά μας κι εμείς στις φάσεις που είχαμε για το γκολ, δεν το καταφέραμε. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αδικήσαμε τους εαυτούς μας κι είναι κρίμα γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια.


Φαίνεται ότι ακόμη είμαστε σε αρχικό στάδιο γιατί μετά από 9 παιχνίδια επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Θέλουμε μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση, χρειάζεται το ρίσκο, είναι καλό, αλλά για να το πάρεις πρέπει να συνειδητοποιήσεις το σημείο και την έκβαση του αγώνα. Τα λάθη μας δεν ήταν τεχνικά, ήταν θέμα απόφασης. Δύο αποφάσεις που δε βοήθησαν την ομάδα».


Για το αν υπάρχει έλλειψη χημείας:
«Δε θα το έλεγα, καθαρά θέμα απόφασης στιγμής είναι και το σημαντικό είναι όταν οι έμπειροι παίκτες αποφασίζουν, υπάρχει πάντα ρίσκο. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο και πάντα υπάρχει το ρίσκο. Το σημαντικό είναι να γνωρίζεις πότε παίρνεις ρίσκο και τη δυνατότητα αποφυγής λαθών. Αυτό είναι καθαρά ατομικό, το συζητάμε, δουλεύουμε και προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι».


Για το καλό πρώτο ημίχρονο και την παρουσία των δύο Σουηδών:
«Όλα τα παιδιά άφησαν καλές εντυπώσεις και ο Μλάντεν και ο Τάσος και ο Χρήστος ο Δώνης και τα παιδιά στην άμυνα. Τώρα τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε την Κυριακή με τη Βέροια και εκεί πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.