Ματς πρόκρισης στην Τρίπολη

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Μπεσίκτας στην πέμπτης αγωνιστικής του Europa League, προκειμένου να παραμείνει "ζωντανός" στο "κυνήγι" της πρόκρισης (22:05 Novasports 2).

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Μπεσίκτας στην εντός έδρας αναμέτρησης της πέμπτης αγωνιστικής του Europa League, προκειμένου να παραμείνει “ζωντανός” στο “κυνήγι” της πρόκρισης (22:05 Novasports 2). Οι Αρκάδες δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση, θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται έτοιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, η οποία βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς θα διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών, που τη χωρίζει από τους Αρκάδες.


Ο Στάικος Βεργέτης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπράιαν Λούι, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Το ιατρικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης, εμφανίζεται βέβαιο, πως ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά την Πέμπτη. Ο Έλληνας τεχνικός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με την ενδεκάδα, που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.


Ο Αστέρας Τρίπολης έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τέσσερις βαθμούς στον όμιλό του και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι Αρκάδες θέλουν τη νίκη, προκειμένου να τα παίξουν όλα για όλα στο φινάλε του ομίλου, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση. Στην τελευταία αγωνιστική, ο Αστέρας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι και θα περιμένει “στραβοπάτημα” της Μπεσίκτας, προκειμένου να πάρει αυτός τη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Η βαθμολογία του Group C:
1 Τότεναμ 8
2 Μπεσίκτας 8
3 Αστέρας Τρίπολης 4
4 Παρτιζάν 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.