Ζενεσιό: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, αλλά και στην ομάδα μου»

Οι δηλώσεις του Μπρούνο Ζενεσίο από τη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Ρεν, κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (25/10, 22:00, MC Novasports.gr), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ρεν: «Θέλουμε να προσεγγίσουμε αυτό το ματς με φιλοδοξία να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να καθησυχάσουμε τους εαυτούς μας, αλλά νομίζω ότι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να παίξουμε εντελώς απελευθερωμένοι.».

Για τον Ομαρί που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του ματς με τη Λοριάν και αν θα παίξει στη Λεωφόρο:«Ξέρουμε ότι θα πρέπει να αποδώσουμε πολύ καλά για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα εδώ απέναντι σε μια ομάδα που είναι συμπαγής, που έχει πολύ καλούς παίκτες στον επιθετικό τομέα, που απέκλεισε τη Μαρσέιγ στον αγώνα των προκριματικών του Champions League. Αλλά έχω αυτοπεποίθηση, όταν βλέπω τo πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λοριάν (1-2), λέω στον εαυτό μου ότι υπάρχει λόγος να είμαι αισιόδοξος. Αακόμα κι αν μπορεί να φανεί λίγο περίεργο μετά από τρεις ήττες. Αλλά είμαι, γιατί είδα μια ομάδα όπως μου αρέσει να τη βλέπω. Θέλω μόνο να παίξει με το μυαλό της ελεύθερο για να κερδίσει, να πάρει πρωτοβουλίες. Έχουμε την ποιότητα, έχουμε το πνεύμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.