Μπράιτον: Η κριτική του Όουεν στους «γλάρους»

Ο Μάικλ Όουεν τόνισε πως η Μπράιτον πήρε ένα πολύ καλό μάθημα από την ΑΕΚ, στην πρώτη της ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Ο παλαίμαχος επιθετικός αποθέωσε το γκολ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ενώ συμπλήρωσε πως τα άλλα δυο γκολ της Ένωσης ήταν τυχερά.

Χαρακτηριστικά, ο Όουεν δήλωσε για το πρώτο γκολ της ΑΕΚ: «Απίστευτο τελείωμα! Το είχαν σχεδιάσει. Εγώ με το κεφάλι δεν έχω πετύχει τόσα γκολ, δεν μπορούσα να σκοράρω με κεφαλιά από τόσο μακριά. Ήταν πολύ ποιοτικό γκολ, αλλά τα άλλα δύο της ΑΕΚ είχαν αρκετή δόση τύχης».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Μπράιτον: «Η Μπράιτον πήρε πολύτιμα μαθήματα. Το πρόβλημα ήταν ότι όλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συχνά τέτοιες περιστάσεις μπορεί να γίνουν πιο σημαντικές από το παιχνίδι καθεαυτό και χάνεις τη συγκέντρωση. Είναι το πρώτο βήμα ενός μακριού ταξιδιού στην Ευρώπη για την Μπράιτον, καθώς με τον τρόπο που παίζουν θα έχουν σταθερή παρουσία και τα επόμενα χρόνια».

Και κατέληξε: «Αν είναι να χάσεις ένα παιχνίδι, καλύτερα να είναι στην αρχή, γιατί έχεις αρκετό καιρό για να καλύψεις το χαμένο έδαφος. Θα πρέπει όμως να πας να κερδίσεις σε μια δύσκολη έδρα, όπως του Άγιαξ ή της Μαρσέιγ. Αν κάνουν τρεις νίκες, πιστεύω πως θα έχουν καλές πιθανότητες να περάσουν. Μπορούν να τα καταφέρουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας