Μαντσίνι: «Ο Σπόραρ με τον Παναιτωλικό έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του»

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποθέωσε τον συμπαίκτη του, Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος στο Αγρίνιο άφησε τον Αϊτόρ να εκετλέσει το πέναλτι που κέρδισε.

Στο μεγαλείο ψυχής του Αντράζ Σπόραρ στάθηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League με τη Βιγιαρεάλ. Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ισχυρίστηκε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το σπουδαίο παιχνίδι της Πέμπτης (21/09, 21:45, MC Novasports.gr) στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ είναι μια μεγάλη πρόκληση για αυτούς: «Είναι φανερό ότι όλοι θέλουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια, ετοιμαζόμαστε για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εδώ είμαστε. Είμαι 100% έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Ο προπονητής όταν φτάνει σε αυτό το επίπεδο πάντα είναι έμπειρος και ξέρει τί να κάνει με κάθε παίκτη. Μας βοηθά να βελτιωνόμαστε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η βοήθειά του είναι μέγιστη, τον ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια που μου έχει δώσει».

Για τους τρεις ρόλους που έχει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη που παίζει σε διάφορες θέσεις, ανάλογα τον αγώνα και τί θα μου ζητήσει ο προπονητής. Δεν έχω προτίμηση στη θέση, κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και παίζω όπου μου πουν, σε οποιαδήποτε θέση».

Για τον Σπόραρ: «Αυτό που συνέβη με τον Σπόραρ, μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Αυτό που έγινε με τον Παναιτωλικό δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του, δείχνει τι άνθρωπος είναι, αφήνοντας στον Αϊτόρ να εκτελέσει. Αρκετές φορές στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις. Στα αποδυτήρια είναι όλα καλά, είμαστε όλοι ενωμένοι στα καλά και στα άσχημα και προχωράμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.