Europa League: “Mαχητική” Αμπερντίν, προβάδισμα η Σλάβια

Η Σλάβια Πράγας έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τη φάση των ομίλων του Εuropa League, καθώς επικράτησε 2-0 της Ζόρια στην Τσεχία, ενώ η μαχητική Αμπερντίν έφερε 2-2 απέναντι στη Χάκεν στη Σουηδία, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Η Σλάβια Πράγας έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τη φάση των ομίλων του Εuropa League, καθώς επικράτησε 2-0 της Ζόρια στην Τσεχία, ενώ η μαχητική Αμπερντίν έφερε 2-2 απέναντι στη Χάκεν στη Σουηδία, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Χάκεν – Αμπερντίν 2-2

Στο 36ο λεπτό ο Ιμπραχίμ Σαντίκ πάσαρε στον Αμόρ Λαγιούνι, ο οποίος έκανε με προσπάθεια μέσα την περιοχή το 1-0 για τη σουηδική ομάδα, ενώ οι Σουηδοί κέρδισαν πέναλτι στο 69ο λεπτό το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαντίκ για το 2-0.

Οι Σκωτσέζοι αντέδρασαν και μείωσαν αρχικά με τον Μιόβσκι σε 2-1 στο 75ο λεπτό, ενώ εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Μιόβσκι, ο Ντέβλιν έκανε το 2-2.

Στο 90′ ο Χάμαρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τη Χάκεν με δέκα παίκτες, ενώ στο 94′ ο ΜακΓκράθ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Σουηδών για την ανατροπή και το 3-2, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR (οφσάιντ).

Χάκεν: Αμπράχαμσον, Σάντμπεργκ (85′ Τότλαντ), Χάμαρ, Χόφλαντ, Φρίντρικσον (85′ Λάουρσεν), Ρίγκαρντ, Γκούσταφσον, Ρομέο (63′ Αμπντουλραζάκ), Σαντίκ, Χρίστιτς (63′ Γιουσέφ), Λαγιούνι (91′ Τέμπο Οτσένα)

Αμπερντίν: Ρόους, Ντέβλιν, Ρούμπεζιτς, ΜακΚένζι, Μόρις (63′ ΜακΝτόναλντ), Κλάρκσον, Σίνι, Πολβάρα (70′ ΜακΓκράθ), Ντάνκαν (70′ ΜακΓκάρι), Μιόβσκι, Ντουκ (80′ Σόκλερ).

Σλάβια – Ζόρια 2-0

Ο Τιγιάνι ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στην Πράγα και έκανε στο 81ο λεπτό το 1-0 για τη Σλάβια, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάζοπουστ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ των Τσέχων και έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Σλάβια Πράγας: Κόλαρ, Μάζοπουστ, Βλτσεκ, Χόλες, Ντουντέρα (88′ Βάλεμ), Ζαφείρης, Σέβτσικ, Προβόντ (69′ Ογκουνμπάγι), Τζούρασεκ (58′ Φαν Μπούρεν), Τσιτίλ (68′ Τιγιάνι_, Σραντς (57′ Γιουρέτσκα)

Ζόρια Λουχάνσκ: Τουρμπαγιέφσκι, Κιριουχάντσεφ (86′ Αλεφιρένκο), Τζόρνταν, Μπατάγκοφ, Σνουρνίτσιν, Γιάτσικ (77′ Τσούρκο), Ντρίσλιουκ, Μισνίοφ, Αντιούχ (82′ Γκορμπάχ), Γκερέρο (82′ Μπουκάι), Βαντούχ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.