Σπόρτινγκ – Γιουβέντους 1-1: Η επιστροφή των βαθμών της άνοιξε την όρεξη και… φορτσάρει για ευρωκούπα! (hls)

Πρόκριση για την ''Γηραιά Κυρία'' στους 4 του Europa League.

Ισοπαλία με 1-1 στο Σπόρτινγκ Γιουβέντους με τους Ιταλούς να παίρνουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του UEFA Europa League. Σκόρερ οι Ραμπιό και Έντουαρντς στην αναμέτρηση.

Οι Πορτογάλοι υποδέχθηκαν την Γιουβέντους και ήταν αποφασισμένοι για την μεγάλη ανατροπή. Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0), άλλωστε, δεν προϊδέαζε ότι η ομάδα του Αλέγκρι θα είχε εύκολο έργο. Η ”Γηραιά Κυρία” αγωνίστηκε με τον ενθουσιασμό που έδωσε η απόφαση επιστροφής των 15 βαθμών στην Serie A. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, τα φώτα ήταν στραμμένα στο αποψινό ματς.

Το ματς ξεκίνησε με τις ιδανικές προϋποθέσεις για την Γιούβε με τον Ραμπιό να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ πίεσε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης και δικαιώθηκε. Ο Ραμπιό ανέτρεψε τον Ουγκάρτε εντός περιοχής και η Σπόρτινγκ κέρδισε πέναλτι με τον Γάλλο μέσο να γίνεται από ήρωας… αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Μάρκους Έντουαρντς δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα και σημείωσε το 1-1 στο 20΄. Στο δεύτερο μέρος οι Πορτογάλοι έψαξαν το πολυπόθητο τέρμα το οποίο τελικά δεν ήρθε και η Γιουβέντους προκρίθηκε.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Αδάν, Ντιομαντέ, Κοάτες, Ινάσιο (81′,Γκονσάλο Ινάσιο) , Εσγκάιο, Ουγκάρτε, Μορίτα, Σάντος (87′, Γκόμες), Έντουαρντς, Τρινκάο (81′,Τρινκάο), Γκονσάλβες

Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο, Μπρέμερ (73′, Γκάτι), Σάντρο, Κουαδράδο, Μιρέτι (73′, Πογκμπά), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κιέζα (78′, Κόστιτς), Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς (71′, Μίλικ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.