Σεβίλλη: Αισιοδοξία ενόψει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Κάστρο, έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ισπανική ομάδα προσγειώθηκε στην Αγγλία και το Μάντσεστερ για τον πρώτο αγώνα στο Ολντ Τράφορντ. Ο Κάστρο συλλογίστηκε την πλούσια ιστορία της Σεβίλλης στον θεσμό ως λόγος αισιοδοξίας παρά το φόντο μιας κακής σεζόν στη LaLiga που τη βλέπει στη 12η θέση. Αυτό το ρεκόρ διαδρομής του Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνει έξι τίτλους, με τον πιο πρόσφατο να έρχεται το 2020 μετά από μια νίκη στα ημιτελικά με 2-1 επί της Γιουνάιτεντ.

Ο Κάστρο είπε: “Έχουμε την ευκαιρία μετά από μια κακή σεζόν στο πρωτάθλημα που κάνουμε. Στην Ευρώπη, είμαστε σε αξιοσημείωτη κατάσταση και αν προχωρήσουμε, θα ήταν εξαιρετικό. «Είμαστε ο βασιλιάς της διοργάνωσης, θα το κάνουμε δύσκολο και η ομάδα γνωρίζει, γιατί για τη Σεβίλλη το Γιουρόπα Λιγκ είναι το κάτι άλλο. «Η Γιουνάιτεντ έχει το περιβάλλον, το γήπεδο, την ομάδα, το μπάτζετ, τους συλλόγους που έχει αποκλείσει…»

Τη σεζόν 2019-20, με τα γκολ των Σούσο και Λουκ ντε Γιονγκ είδαν την ομάδα του Χουλέν Λοπετέγι να κερδίζει τη Γιουνάιτεντ, ενώ η Σεβίλλη είχε αποκλείσει τους Άγγλους από τους ’16’ του Champions League το 2017-18. Είναι το μεγάλο αουτσάιντερ αυτή τη φορά, ωστόσο, με την εγχώρια κακή φόρμα της Σεβίλλης να έρχεται σε αντίθεση με την ώθηση στην πρώτη τετράδα στο Μάντσεστερ, καθώς ο Έρικ τεν Χαχ συνεχίζει να επιβάλλει το όραμά του στην ομάδα του στη Γιουνάιτεντ.

«Η Σεβίλλη δεν τα παρατά ποτέ. Έχουμε αυτή την ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που δείχνει πολλά. Βλέπω περισσότερες επιλογές τώρα γιατί βλέπω την ομάδα πιο συμπαγή και καλύτερη σε όλα, αλλά κυρίως επειδή έχουμε παίκτες που αναρρώνουν. Τόσοι τραυματισμοί στις ίδιες θέσεις μας έχουν επηρεάσει πολύ και τώρα ο προπονητής έχει περισσότερες επιλογές, κάτι που θα μπορούσε να είναι καθοριστικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.