Europa League: Προβάδισμα για Σεβίλλη, νίκη στις καθυστερήσεις για την Μονακό! (hls)

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Σεβίλλη κόντρα στην PSV, νίκη για τη Μονακό εκτός έδρας απέναντι στην Λεβερκούζεν, ανοιχτοί λογαριασμοί για Γιουβέντους, Ναντ, Σπόρτινγκ και Μίντιλαντ.

Σεβίλλη – Αϊντχόφεν 3-0:

Η Σεβίλλη επικράτησε με 3-0 της Αϊντχόφεν και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του UEFA Europa League.

Η ομάδα του Σαμπάολι, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια το αγώνα και άνοιξε το σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτο ημιχρόνου με τον Εν Νεσίρι. Η PSV, έχασε καλή ευκαιρία στο δέκατο λεπτό του ματς να ανοίξει το σκορ με τον Σαϊμπάρι με τον Μπόνο να διώχνει εντυπωσιακά με την Σεβίλλη να σκοράρει με τον Εν Νεσίρι μετά από πάσα του Χεσούς Νάβας.

Οι γηπεδούχοι, στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχαν δύο γκολ σε πέντε λεπτά για να φτάσουν στο 3-0!

Στο 50 ο Τόρες έκανε τη σέντρα και ο Οκάμπος νίκησε τον Μπενίτεζ για το 2-0!

Στο 55 ο Οκάμπος έδωσε στον Γκούντελι και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0!

Σεβίλλη (Χόρχε Σαμπάολι): Μπόνο, Νιανζού, Μπαντέ(17λ Φερνάντο), Γκουντέλι, Νάβας, Ζορντάν, Ράκιτιτς, Ακούνια(70΄ΜΟντιέλ), Όλιβερ Τόρες(70΄Λαμέλα), Xιλ(46΄Οκάμπος), Εν-Νεσίρι(63΄Σούσο).

Αϊντχόφεν (Ρουντ Φαν Νίστελροι): Μπενίτεθ, Τεζέ Ραμάλιο(90΄Ομπίσπο), Μπρανθγουέιτ, Φαν Άνχολτ, Τιλ(62΄Αζάρ), Σναγκαρέ, Βέρμαν, Σαϊμπαρί(90΄Εμβενέ), Σίμονς, Ντε Γιονγκ(62΄Σίλβα).

Λεβερκούζεν – Μονακό 2-3

Εντυπωσιακό παιχνίδι στην Μπάι Αρίνα ανάμεσα Λεβερκούζεν και Μονακό με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σημαντική νίκη με 3-2!

Οι Μονεγάσκοι, προηγήθηκαν με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Χραντέτσκι στο 9ο λεπτό. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ντιαμπί, ισοφάρισε στο 48 για την Λεβερκούζεν ενώ στο 59΄ήρθε η ανατροπή για τις «ασπιρίνες» με τον Βιρτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νούμπελ για το 2-1! Το 2-2 ήρθε με τον Ντιατά στο 74ο λεπτό και το τελικό 3-2 σημείωσε ο Ντισάσι στις καθυστερήσεις του ματς!

Λεβερκούζεν (Τσάμπι Αλόνσο): Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ(88΄Χάντσον Οντόι), Τπσόμπα, Τα, Ινκαπιέ, Άντριχ, Παλάσιος, Αμίρι(68΄Κοσούνου), Ντιαμπί(56΄Αντλί), Βιρτζ, Χλόζεκ(88΄Σίκ).

Μονακό (Φιλίπ Κλεμέν): Νούμπελ, Αγκιλάρ(80΄Ματσίμα), Ντισασί, Μαριπάν, Ενρίκε, Ντιατά, Φοφανά, Καμαρά(71΄Ματαζό), Γκολόβιν(71΄Γιάκομπς), Εμπολό(62΄Μπεν Γιεντέρ), Μιναμίνο(46΄Μπεν Σεγκίρ)

Γιουβέντους – Ναντ 1-1

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ναντ και οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι στην Γαλλία. Η «μεγάλη κυρία» προηγήθηκε αρκετά νωρίς στο ματς μόλις στο 13ο λεπτό με τον Βλάχοβιτς όμως μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, καμία εκ των δύο δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 60 ο Λουντοβίκ Μπλα νίκησε τον Σέζνι για το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 62΄ο Κιέζα είχε δοκάρι για την Γιουβέντους.

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο(73΄Κουαδράδο), Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Φατζόλι(63΄Κόστιτς), Παρέδες(63΄Λοκατέλι), Ραμπιό, Ντι Μαρία(73΄Σούλερ), Κιέζα, Βλάχοβιτς(86΄Κιν)

Ναντ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόν, Κοκό(77΄Τραορέ), Καστελέτο(88 Γκεσάν), Ζιρότο, Παλουά(83΄Κορσία), Ζεντόνζ, Μπλας, Σισοκό, Τσιριβέγια(77΄Μολέ), Μουτουσάμι, Μοχάμεντ(77΄Σιμόν).

Σπόρτινγκ – Μίντιλαντ 1-1

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Σπόρτινγκ και Μίντιλαντ στo Estádio José Alvalade!

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Άρτουρ Γκόμες στο 26 να σουτάρει και η μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Πέδρο Γκονζάλβες στο 37.

Στην πρώτη της ουσιαστικά καλή στιγμή στο ματς, η Μίντιλαντ άνοιξε το σκορ με τον Εμάμ Ασχούτ! Το τελικό 1-1 ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κόατες!

Σπόρτινγκ (Ρούμπεν Αμορίμ): Αδάν, Σεντ Τζουστ, Κοάτες, Ρέις, Εσγκάιο, Ουγκάρτε, Κονσάλβες, Σάντος, Έντουαρτς, Γκόμες, Παουλίνιο.

Μίντιλαντ (Άλμπερτ Καπέγιας): Λεσλ, Άντερσον, Ντάλσγκαρντ, Γκάτερμαν, Παουλίνιο, Γκίγκοβιτς, Μαρτίνες, Όλσον, Ίσακσεν, Αντρέασεν, Χάιαελμπεργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.