Ολυμπιακός – Ναντ 0-2: Πικρό αντίο στην Ευρώπη (vids)

Ο Ολυμπιακός των πολλών αλλαγών ηττήθηκε απ' τη Ναντ 0-2 στο Φάληρο και αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 0-2 απ’ τη Ναντ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και αποχαιρέτησε χωρίς νίκη τη διοργάνωση.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ ξεκίνησε με τον Τζολάκη κάτω απ την εστία, στην άμυνα βρέθηκαν οι Καλογερόπουλος και Ρέτσος και στις πλευρές αριστερά ο Βρουσάι και δεξιά ο Ανδρούτσος. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μπουχαλάκης και Κούντε, ενώ μεσοεπιθετικά έδρασαν οι Μπόουλερ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, πίσω απ’ τους Ουι Τζο, Ελ Αραμπί.

O Αντουάν Καμπουαρέ επέλεξε για το αρχικό σχήμα τον Λαφόντ κάτω απ’ τα δοκάρια, τους Φάμπιο, Παλουά, Καστεγέτο, Κορκία στην άμυνα, ως αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Μουτουσαμί, Σισόκο και Σιμόν, ενώ πίσω απ’ τον προωθημένο Μοσταφά Μοχάμεντ, βρέθηκαν οι Γκεσάν και Γκαναγκό.

ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Η Ναντ ξεκίνησε το ματς πιο δυναμικά απέναντι στον Ολυμπιακό των πολλών αλλαγών που έψαχνε τα πατήματα του. Στο 2ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γκεσάντ ως οφσάιντ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καμπουαρέ αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή, καθώς ο Φάμπια αποχώρησε για να πάρει τη θέση του ο Άπια.

ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ “ΑΓΓΙΞΕ” ΤΟ ΓΚΟΛ

O Ολυμπιακός αν και “ασύνδετος” ανέβασε την απόδοση του και βρέθηκε κοντά στο γκολ στα επόμενα λεπτά. Στο 6′ ο Ελ Αραμπί έδωσε στον Μπόουλερ, που τελείωσε τη φάση με σουτ έξω από την περιοχή, με τον Λαφόντ να μποκάρει την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ανδρούτσος έψαξε τον Ουί Τζο στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του Κορεάτη έστειλε την μπάλα εκτός στόχου. Στο 19′ ήρθε η πρώτη σπουδαία ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο Ανδρούτσος σέντραρε από τα δεξιά, ο Ελ Αραμπί έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Λαφόντ έδιωξε εντυπωσιακά.

ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΜΠΟΟΥΛΕΡ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ

Ο Τζος Μπόουλερ είχε αρκετή ενέργεια και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ναντ. Στο 20′ μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα-σουτ, όμως ο Λαφόντ έδιωξε και εν συνεχεία η φάση σταμάτησε για οφσάιντ του Ελ Αραμπί. Στο 27′ Ελ Αραμπί-Καμαρά-Μπουχαλάκης συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο τελευταίος γύρισε στο ύψος του πέναλτι και τον Ουι Τζό, όμως το τελείωμά του δεν ήταν καλό. Δύο λεπτά αργότερα ο Αμπουμπακάρ απείλησε με σουτ, αλλά ο Λαφόντ ήταν και πάλι θετικός.

Ο ΟΥΙ ΤΖΟ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ο Ουί Τζο ήταν αρκετά κινητικός, αλλά ταυτόχρονα οι κινήσεις του χαρακτηρίστηκαν από νευρικότητα. Ο Κορεάτης είχε τις στιγμές του στο πρώτο ημίχρονο με κορυφαία εκείνη του 42ου λεπτού. Ο φορ των Πειραιωτών σούταρε δύο φορές μέσα από την περιοχή, όμως την πρώτη τον σταμάτησε με τάκλιν ο Παλουά και τη δεύτερη η προσπάθειά του πέρασε ψηλά άουτ. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

ΤΟ “ΑΝΑΚΑΤΕΨΑΝ” ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΑΡΕ

Πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, οι δύο προπονητές προχώρησαν στις πρώτες τους αλλαγές. Ο Μίτσελ έριξε στο ματς τους Βρσάλικο (επέστρεψε από τραυματισμό) και τον 20χρονο Τάσο Σαπουντζή ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Αποχώρησαν οι Βρουσάι και Ελ Αραμπί. Ο Σίμε Βρσάλικο κάλυψε το αριστερό άκρο, παίζοντας στη συγκεκριμένη θέση για όγδοη φορά στην καριέρα του. Για τη Ναντ βγήκε ο Σιμόν και μπήκε ο Μπλας.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ Ο ΣΙΣΕ

Ο Παπέ Σισέ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά το εντός έδρας ματς κόντρα στην Καραμπάγκ (0-3). Ο Σενεγαλέζος στόπερ πήρε τη θέση του Καλογερόπουλου, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Στο 63′ ο… μετρ των χαμένων ευκαιριών από απόσταση, Πιέρ Κούντε, χτύπησε ξανά! Ενώ έπιασε ένα δυνατό σουτ στον στόχο, ο Λαφόντ αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ! Στο 69′ πέρασε στο παιχνίδι ο Μαρσέλο αντί του Αμπουμπακάρ και επιχείρησε ως αριστερό χαφ, μπροστά απ’ τον Βρσάλικο.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ

Ο Ολυμπιακός απ’ το 75′ και μετά παρουσίασε σημάδια κόπωσης και έλλειψης επικοινωνίας. Οι αλλαγές δεν βελτίωσαν την εικόνα, καθώς τα νέα πρόσωπα δεν κατάφεραν να συνεργαστούν με επιτυχία και σταδιακά η Ναντ κέρδισε χώρους. Οι Γάλλοι προειδοποίησαν στο 77′ με μακρινό σουτ του Μπαμπά και στο 79′ σκόραραν με κεφαλιά του Μοχάμεντ μέσα απ΄τη μικρή περιοχή ύστερα από σέντρα του Μπλας από αριστερά. Στο 85′ ο Μπόουλερ αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Άβιλα, με τον Άγγλο μέσο να αντιμετωπίζει ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού. Στο 90ο λεπτό η Ναντ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μπλας να “κρεμάει” τον Τζολάκη μέσα στην περιοχή. Ο Γαλλος μέσος πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο και μοίρασε ασίστ και σκόραρε, συνεισφέροντας τα μέγιστα στο 0-2 της Ναντ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-4-2): Τζολάκης – Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος (60’ Σισέ), Βρουσάι (46’ Βρσάλικο) – Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ, Ουί Τζο – Αμπουμπακάρ (69’ Μαρσέλο), Ελ Αραμπί (46’ Σαπουντζής)

ΝΑΝΤ (4-3-3): Λαφόντ – Κορσιά, Παλουά, Καστελέτο, Φάμπιο (5’ λ.τρ. Άπια) – Σισοκό, Μουτουσαμί (73’ Μπαμπά), Γκεσάν (80’ Κοκό) – Σάιμον (46’ Πλας), Μοχάμεντ, Γκαναγκό (73’ Σιριβέγια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.