Kαραμπάγκ – Ολυμπιακός 0-0: Πήρε πολύτιμο βαθμό και κυνηγάει τη Ναντ (vids)

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε γκολ στο Μπακού, αλλά έφυγε με τον πρώτο πόντο στη διοργάνωση με το 0-0 απέναντι στην Καραμπάγκ.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Καραμπάγκ στο Μπακού για την 4η αγωνιστική του Europa League και κέρδισε τον πρώτο πόντο στη διοργάνωση. Πλέον οι “ερυθρόλευκοι” στοχεύουν να προσπεράσουν τη Ναντ, η οποία ηττήθηκε 0-4 απ’ τη Φράιμπουργκ.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Πασχαλάκη στην εστία, τριάδα στην άμυνα, με τους Σωκράτη, Ντόι και Βρσάλικο να συνεργάζονται. Φουλ μπακ ήταν οι Βρουσάι και Ρέαμπτσιουκ, εσωτερικά χαφ οι Μπουχαλάκης και Κούντε, ενώ προωθημένοι οι Ουι Τζο και Καμαρά.

Για την Καραμπάγκ στην εστία ξεκίνησε ο Μαγκομενταλίγεφ. Οι Βέσοβιτς, Μουσταφάντζε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ, βρέθηκαν στην άμυνα από δεξιά προς τ’ αριστερά. Γκαράγιεφ, Αλμέιντα θα παίξουν ως αμυντικά χαφ. Η τριάδα πίσω απ’ τον Οβούσου, ήταν οι Σεϊντάεφ, Κάντι και Ζουμπίρ.

ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΙΣΑΩΡΟ

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ πέρασε πολύ δύσκολα στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης, καθώς οι Αζέροι ήταν πολύ πιεστικοί έχοντας υπέρ τους σε συντριπτικό ποσοστό την κατοχή της μπάλας. Παρ’ όλα αυτά η Καραμπάγκ δεν είχε την κλασική ευκαιρία, αν και έψαξε αρκετά το γκολ. Στο 13′ η Καραμπάγκ είχε ευκαιρία με τον Κάντι να δοκιμάζει το πόδι του με συρτό σουτ. Η μπάλα πέρασε δίπλα στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βέσοβιτς απείλησε με σουτ μέσα απ’ την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ!

O Ολυμπιακός ξεμύτισε στο 20λεπτο και έχασε ευκαιρία στο 23′. Ο Μπιέλ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ντόι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Μαγκομενταλίεφ. Στο 33′ συνεργάστηκαν αποτελεσματικά οι Μπιέλ, Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός έκανε κακή πάσα προς τον Ουι Τζο.

ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Ο Κούντε στο 37′ πέρασε εξαίσια στ΄αριστερα για τον Καμαρά, ο οποίος επιχείρησε με ξαφνικό σουτ να σκοράρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο απέναντι δοκάρι των Αζέρων. Η εικόνα του ματς άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει χώρους και χρόνο με την μπάλα. Στο 4ο λεπτό ο Κούντε δοκίμασε σουτ έξω απ’ την περιοχή, ο Μαγκομενταλίγιεφ απέκρουσε με δυσκολία! Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο.

ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε για το δεύτερο ημίχρονο με περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερη σιγουριά στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο 59′ ο Μπιέλ βρήκε χώρο για το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μαγκομενταλίγιεφ.

Στο 60ο λεπτό ο Μίτσελ προχώρησε στις πρώτες του αλλαγές. Μπιέλ και Ουι Τζο αποχώρησαν και στο ματς βρέθηκαν οι Βαλμπουενά και Μαρσέλο. Ένα λεπτό αργότερα ο Κούντε βρήκε πολλά μέτρα μπροστά του και δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 69′ ο Εμβιλά πήρε τη θέση του Κούντε. Στο 71′ ο Οβούσου έστρωσε στον Όζοβιτς κι εκείνος σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ! Ο Μίτσελ θέλησε να διατηρήσει την ενέργεια του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος και στο 87′ Ιν Μπομ και Ροντρίγκες μπήκαν στο ματς, Βρουσάι και Μπουχαλάκης αποχώρησαν. Το ματς δεν πρόσφερε κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε, αλλά έβαλε στο “σακούλι” τον πρώτο βαθμό στη διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.