Ολυμπιακός: Τα τρία γκολ ήταν λίγα!

Ο Ολυμπιακός παραδόθηκε στην Καραμπάγκ σ' ένα ματς που -ναι!- ήταν για έναν ρόλο.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα στην έδρα του, αυτή τη φορά απ΄την Καραμπάγκ με 0-3! Πρόκειται για ακόμα μια ήττα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, που από “κάστρο” του Ολυμπιακού έχει χάσει την αίγλη του και δεν προβληματίζει τους αντιπάλους των Πειραιωτών. Οι “ερυθρόλευκοι” θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο χθεσινό ματς. Παρουσίασαν περισσότερα πράγματα στο χορτάρι σε ό,τι αφορά την ένταση και την αυτοπεποίθηση. Τίποτα όμως από πλευράς ουσίας και αποτελεσματικότητας. Σε τέτοια παιχνίδια αυτό σε οδηγεί μαθηματικά στην ήττα και αν δεν έχεις ηρεμία στον διασυρμό!

Η Καραμπάγκ πήρε την κατοχή απ΄τον Ολυμπιακό στο ματς με 53% και είχε 15 σουτ, εκ των οποίων τα 12 στον στόχο! Ήταν η πιο εύστοχη ομάδα σε κοντινές (78%) και μακρινές μεταβιβάσεις (58%) και το 0-3 με βάση την εικόνα του ματς ίσως είναι λίγο για τους Αζέρους. Η ομάδα του Κουρμπάνοφ έφτανε πολύ άνετα στην περιοχή του άπειρου Τζολάκη, ο οποίος βίωσε το πιο δύσκολο βράδυ της καριέρας του, καθώς δεν είχε σταθερή υποστήριξη απ’ τους αμυντικούς του, εξαιρώντας τον -κατα συνθήκη- κεντρικό αμυντικό, Γιάν Εμβιλά.

Η ειλικρίνεια στην προσέγγιση του αγωνιστικού προβλήματος του Ολυμπιακού είναι το Α και το Ω στην παρούσα φάση. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σύνολο με ανομοιογένεια και μεγάλες διαφορές στην αγωνιστική κατάσταση και εικόνα των ποιοτικών ποδοσφαιριστών του. Έτσι θα πρέπει όλοι ν’ αποδεχτούν πως η εικόνα δεν πρόκειται ν΄αλλάξει άμεσα. Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν υπομονή, ενώ οι παίκτες και ο προπονητής να δουλέψουν σκληρά πάνω στις αδυναμίες.

Η διακοπή του παγκοσμίου κυπέλλου φαντάζει ιδανική για τον Ολυμπιακό, καθώς οι πρωταθλητές θα μπορέσουν να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους. Πριν όμως απ’ τη συγκεκριμένη “ανάσα”, υπάρχει ο ανηφορικός Οκτώβριος. Αν τα αποτελέσματα συνεχίσουν να είναι ανεπιτυχή και η εικόνα προβληματική, τότε το τρένο θα χαθεί και αυτό θα έχει ψυχολογικό αντίκτυπο στη συνολική προσπάθεια. Ο Μίτσελ θα πρέπει να κινηθεί συντηρητικά, να στηριχθεί στις σταθερές του ρόστερ, ν’ αποφύγει τα μεγάλα ρίσκα, περιμένοντας την ομάδα του να ρολάρει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.