Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3: Σε άλλη ταχύτητα οι Γερμανοί (hls)

O Ολυμπιακός γνώρισε νεά ήττα στο Europa League, αυτή τη φορά απ' τη Φράιμπουργκ με 0-3.

Η βαρδιά στο “Γ. Καραϊσκάκης” ξεκίνησε πανηγυρικά για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Χάμες Ροντρίγκες ως παίκτη των Πειραιωτών. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” δεν παρουσίασαν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και γνώρισαν ήττα 0-3 απ΄τους Γερμανούς. Σκόρερ οι Χέφλερ (5′) και Γκρέγκοριτς (25′, 52′).

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Καρλος Κορμπεράν επέλεξε να ξεκουράσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και έβαλε στη θέση του τον Παναγιώτη Ρέτσο. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Ουί Τζο αντί του Ελ Αραμπί. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι Βατσλίκ – Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ρετσο – Εμβιλά, Μπουχαλάκη – Μπιέλ, Μασούρα, Μπόουλερ – Ουί Τζο Χουάνγκ για το αρχικό σχήμα.

Ο Κρίστιαν Στράιχ χρησιμοποίησε όλα τα διάθεσιμα όπλα που είχε για τον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους» και επέλεξε το σύστημα 4-4-2. Συγκεκριμένα, ο Φλέκεν κάθισε στο τέρμα, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Γκούντερ, Λάινχαρτ, Γκιντέρ και Σιντίλα. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Χόεφλερ και Έγκεστεϊν. Ως εξτρέμ ξεκίνησαν οι Γκρίφο και Ντοάν ενώ στην επίθεση οι Κιερέχ και Γκρέγκοριτς.

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΤΟ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ”

Μόλις στο πρώτο λεπτό η Φράιμπουργκ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κίερεχ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπα και σούταρε μέσα απ’ την περιοχή! Σε ετοιμότητα βρέθηκε ο Βατσλίκ. Στο 5ο λεπτό ο Γκρίφο εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Χέφλερ έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στη γωνία του Βατσλίκ για το 0-1. Το σφυροκόπημα συνεχίστηκε. Στο 13′ο Γκρέγκοριτς βρήκε την μπάλα μπροστά του μέσα στην περιοχή μετά την ασταθή απομάρυνση του Σισέ και σούταρε. Η μπάλα πέρασε συρτά άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη τελική στο ματς.

Ο Ουί Τζο πήγε σε ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και σούταρε, ο Φλέκεν μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Οι Γερμανοί συνέχισαν να φτάνουν μέ άνεση στην περιοχή του Ολυμπιακού. Στο 19′ ο Γκρέγκοριτς έκανε την προβολή προς την εστία, ο Βατσλίκ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα! Δύο λεπτά αργότερα ο Κίερεχ έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μεγάλη περιοχή και εξαπέλυσε δυνατό ευθύβολο σουτ, αλλά ο Βατσλίκ δεν αιφνιδιάστηκε! Το δεύτερο γκολ ήρθε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 25′ ο Κίερεχ “τσίμπησε” την μπάλα ανάμεσα από Σισέ και Μπα και ο Γκρέγκοριτς με ευκολία έγραψε το 0-2!

Η πιο σημαντική ευκαιρία του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρο ήρθε στο 38′. Ο Ουι Τζο μπήκε στην περιοχή κατεβάζοντας έξοχα την μπάλα μετά από πάσα του Μπιέλ, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε. Ο επερχόμενος Μπιέλ δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Οι Γερμανοί είχαν ευκαιρία στο 40′. Αυτή τη φορά ο Ντόαν βρήκε χώρο για το σουτ. Ο Βατσλίκ ήταν και πάλι θετικός!

0-3 ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΡΥΘΜΟΥ

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 53′. Η μπάλα έφτασε με ευκολία στην περιοχή του Ολυμπιακού για ακόμη μια φορά. Ο Γκρέγκοριτς αφού έκανε κοντρόλ και απέφυγε τον Σισέ, σούταρε με άνεση για το 0-3! Οι Πειραιώτες είχαν μια ευκαιρία για το γκολ της τιμής στο 72′. Ο Μπιέλ εκτέλεσε, πρώτη κεφαλιά πήρε ο Ελ Αραμπί και στο δεύτερο δοκάρι ο Εμβιλά αστόχησε επίσης με το κεφάλι. Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 83′. Ο Κέιτελ πήρε κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των Πειραιωτών και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Βατσλίκ – Βρσάλικο (71’ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46’ Ρέαμπτσιουκ) – Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46’ Κούντε) – Μπόουλερ (63’ Ελ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63’ Γκάρι Ροντρίγκες) – Χουάνγκ Ουί Τζο

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (4-4-1-1): Φλέκεν – Σιλντιγιά (78′ Κιούμπλερ), Γκίντερ, Λίνχαρντ, Γκιούντερ – Χέφλερ, Εγκεστάιν, Γκρίφο (78′ Κάιτελ), Ντοάν (68’ Πίτερσεν) – Κίερεχ (62’ Γεόνγκ) – Γκρέγκοριτς (62’ Σχάντε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.