Ομόνοια-Σέριφ Τίρασπολ 0-3: Δίκαιη νίκη για τους ανώτερους Μολδαβούς

Η Σέριφ εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη βραδιά των Κυπρίων και δικαίως έκανε επιτυχημένη πρεμιέρα στον 5ο όμιλο του Europa League, παίρνοντας και θεωρητικό προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Από τα αποδυτήρια προηγήθηκε στο σκορ η Σερίφ μέσα στο ΓΣΠ. Από ελεύθερο του Κοβάλ στο 2ο λεπτό, ο Ακάμπι έφυγε απέναντι από τον Φαμπιάνο και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

Η Ομόνοια αντέδρασε και στο 16’ είχε δοκάρι με τον Μίλετιτς, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Το σύνολο του Νιλ Λένον μπήκε με ορμή στο δεύτερο ημίχρονο όμως και πάλι οι Μολδαβοί κατάφεραν να παγώσουν το ΓΣΠ, αφού στο 53’ ο Σλοβένος διαιτητής Ομπρένοβιτς, μετά από έλεγχο της φάσης στο μόνιτορ, έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους για χέρι του Λανγκ, και ο Ατιέμγουεν νίκησε τον Ουζόχο (είχε πάρει τη θέση του τραυματία Φαμπιάνο) για το 0-2.  

O σκόρερ (άλλοτε παίκτης της Ομόνοιας) πανηγύρισε κάνοντας άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα, η οποία αντέδρασε με λάθος τρόπο, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν αντικείμενα εντός αγωνιστικού χώρου, με τον βοηθό διαιτητή να πέφτει στο έδαφος και την αναμέτρηση να διακόπτεται για 8 λεπτά.

Οι Kύπριοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν με τον Χαραλάμπους στο 69’ ωστόσο σε γενικό πλαίσιο οι Μολδαβοί ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που επιβεβαίωσαν πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ με τον Ντιόπ στο 76’.

Στο 82’ ο Ανσαριφάρντ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για όφσαϊντ, ενώ στο 90+9′ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Μπαντόλο.

Tην επόμενη αγωνιστική η Ομόνοια πηγαίνει στην Ισπανία για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η Σέριφ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από τους Βάσκους.

Ομόνοια: Φαμπιάνο (46’ Oυζόχο), Μίλετιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Μάθιους, Λέζιακς, Χαραλάμπους (73’ Παπουλής), Ντίσκερουντ, Κασάμα, Μπάρκερ (73’ Ανσαριφάρντ), Μπρούνο (82’ Μπεζούς)

Σέριφ Τίρασπολ: Κοβάλ, Ζοχούρι (90+11′ Γκουέντες) , Κίκι Ράντελιτς, Κπόζο (90+11′ Έρον), Ντιόπ, Κιαμπού, Μπαντόλο, Ουαταρά (90+4′ Περναμπούκο), Ατιέμγουεν (74’ Σαλίφου), Ακάμπι (90+5′ Βιζέου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.