Η Τούμπα φοράει τα «καλά» της

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ντιναμό Μινσκ για την πρώτη αγωνιστική του 11ου Ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ (22:05, Νοvasports2), με στόχο να βάλει θεμέλια πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ντιναμό Μινσκ για την πρώτη  αγωνιστική του 11ου Ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ (22:05, Νοvasports2),  με στόχο να βάλει θεμέλια πρόκρισης.


Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη καλείται να δικαιολογήσει τον ρόλο του φαβορί απέναντι στους Λευκορώσους και ποντάρει στη γεμάτη Τούμπα, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει συστάσεις στους φιλάθλους για θερμή αλλά κόσμια συμπαράσταση στην ομάδα, καθώς η ΟΥΕΦΑ παραμονεύει.


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της στα τελευταία παιχνίδια και θέλει να επιβεβαιώσει το φορμάρισμά της, με πιθανή ενδεκάδα αποτελούμενη απο τους Γλύκο, Κίτσιου, Βίτορ, Σκόνδρα, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλη, Μακ, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Περέιρα.


Στην αντίπερα όχθη, οι Λευκορώσοι ήρθαν στην Ελλάδα για να προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη. Η πιθανή ενδεκάδα για την ομάδα του Ουλάτζιμιρ Ζουράβελ αποτελείται από τους Χούταρ, Καντσάβι, Παλίντσεβιτς, Μπανγκουρά, Κάρποβιτς, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Βεράτσιλα, Ουντότζι, Στάσεβιτς και Αντάμοβιτς. Διαιτητής ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους.


Ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες στα μέχρι τώρα ευρωπαϊκά του παιχνίδια απέναντι στη Ζίμπρου, ενώ η Ντιναμό έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια κόντρα σε Μιλικόσκι, Κουζ και Μαδέιρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.