Άιντραχτ Φρ.: Αγανακτισμένος ο πρόεδρος με τους Άγγλους

Οι φίλοι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκαναν «κατάληψη» στο «Καμπ Νόου», αλλά δεν θα μπορέσουν να την επαναλάβουν κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Περίπου 30.000 Γερμανοί βρέθηκαν στο εκτός έδρας ματς της ομάδας της Bundesliga στη Βαρκελώνη για τα προημιτελικά του Europa League, αγοράζοντας εισιτήρια με κάθε δυνατό τρόπο.

Την Πέμπτη η Άιντραχτ παίζει εκτός έδρας απέναντι στη Γουέστ Χαμ στον πρώτο ημιτελικό, ωστόσο ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε ότι όποιος οπαδός της Άιντραχτ βρεθεί σε εξέδρα διαφορετική από αυτή που έχει διατεθεί για τους 3.000 φιλοξενούμενους, θα αποβάλλεται από το γήπεδο.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Άιντραχτ Πέτερ Φίσερ, που τόνισε στο ZDF:

«Αυτό είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο τώρα, νομίζουν ότι εφηύραν το fair play. Αυτές είναι οι χειρότερες βλακείες. Ντρέπομαι. Οι οπαδοί μας είναι οι πιο δημιουργικοί στην εξασφάλιση εισιτηρίων, αλλά είχαμε μία πολύ κακή εμπειρία το 2019 στην Τσέλσι, όταν πολύς κόσμος αποβλήθηκε από το γήπεδο επειδή φορούσε φανέλα ή κασκόλ της Άιντραχτ. Ανάμεσά τους ήταν VIP, απλά επειδή δεν κάθονταν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων. Οπότε ντρέπομαι για το γεγονός ότι όποιος είναι οπαδός της Άιντραχτ απειλείται με αποβολή από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.