Ρέιντζερς – Μπράγκα 3-1: Ο Ταβερνιέ “κέρασε” πρόκριση στα ημιτελικά!

Θέση στην ημιτελική φάση του Europa League έχουν οι Γκλάσγκοου Ρέιντζερς!

Θέση στην ημιτελική φάση του Europa League έχουν οι Γκλάσγκοου Ρέιντζερς! Οι Σκωτσέζοι επικράτησαν στην παράταση με 3-1 της μαχητικής Μπράγκα (1-0 υπέρ των Πορτογάλων το πρώτο ματς) και πανηγύρισαν στο “Άιμπροξ” την πρόκριση τους στους “4” της διοργάνωσης.

Δύο γκολ σημείωσε ο δεξιός οπισθοφύλακας, Ταβερνιέ, με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Μπράγκα!

O Τζέιμς Ταβερνιέ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Οι Σκωτσέζοι σκόραραν και στο 5ο λεπτό με τον Ρουφ, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο Τζαμαϊκανός επιθετικός είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για την Μπράγκα, αφού στο 42ο λεπτό ο Βραζιλιάνος Τορμένα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Ταβερνιέ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 και έδωσε σκορ πρόκρισης στην ομάδα της Γλασκώβης.

Αν και η Μπράγκα αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να αντέξει στην πίεση των Ρέιντζερς και βρήκε γκολ με τον Κάρμο στο 83′. Ο Πορτογάλος αμυντικός μείωσε σε 2-1 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Στο 101ο λεπτό, ο Ρουφ έκανε το 3-1 για τους Ρέιντζερς, ενώ στο 105′ η Μπράγκα έμεινε με 9 παίκτες μετά την αποβολή του Μεντέιρος με δεύρερη κίτρινη κάρτα.

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Μπάρισιτς (91′ Μπάλογκαν), Μπάσεϊ, Γκόλντσον, Ταβερνιέ, Λάντστραμ, Τζακ (80′ Καμαρά), Κεντ, Ράμσεϊ (80′ Ράιτ), Αρίμπο (106′ Σακαλά), Ρουφ (106′ Άρφιλντ)

Μπράγκα: Ματέους, Φαμπιάνο, Ολιβέιρα, Τορμένα, Κάρμο, Α. Χόρτα (46′ Μόουρα), Κάστρο (106′ Γκορμπί), Αλ Μουσράτι (100′ Μινέιρο), Ρ. Χόρτα, Ρουίθ (61΄Β. Ολιβέιρα), Γκόμες (61′ Μεντέιρος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.