Λειψία – Αταλάντα 1-1: Είχε «άρωμα» τελικού (hls)

Παιχνίδι με όλα τα στοιχεία ενός τελικού, έγινε στην Γερμανία μεταξύ της Λειψίας και της Αταλάντα με τελικό αποτέλεσμα 1-1

Ένταση, φάσεις, εξαιρετικός ρυθμός, ήταν τα στοιχεία του αγώνα της Λειψίας με την Αταλάντα στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1 με τις δύο ομάδες να περιμένουν την αναμέτρηση του Μπέργκαμο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι Ιταλοί άνοιξαν νωρίς το σκορ (17΄) με το εκπληκτικό διαγώνιο σουτ του Μουριέλ, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 24΄ με τον Σίλβα που σημάδεψε το δοκάρι του Μούσο. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι «νερατζούρι»… απάντησαν με το ίδιο νόμισμα καθώς από την προσπάθεια του Πάσαλιτς, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Γκούλασι.

Οι Γερμανοί που έψαχναν την ισοφάριση, κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους στο 58΄ με το αυτογκόλ του Ζαπακόστα.
Προηγήθηκε χαμένο πέναλτι του Αντρέ Σίλβα (56΄) όπου ο Μούσο απομάκρυνε την μπάλα και στην συνέχεια της ίδιας φάσης ο τερματοφύλακας της Ιταλικής ομάδας άπλωσε το χέρι του για να σταματήσει την πορεία της λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή από την κεφαλιά του Όρμπαν.

Σε διάστημα δύο λεπτών (64΄ και 65΄), οι Μπεργκαμάσκι, έχασαν δύο μοναδικές ευκαιρίες να πάρουν εκ΄ νέου προβάδισμα (με τον Σκαλβίνι και Κουπμάινερς) και στο 82΄ καταγράφηκε μία ακόμη σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν μετά την κεφαλιά του Σζομποσζλάϊ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Στο 90΄ από το σουτ του Μουκέλε, οι αμυντικοί της Αταλάντα έδιωξαν την μπάλα λίγα εκατοστά πριν αυτή περάσει τη νοητή γραμμή της εστίας τους.

Λειψία: Γκούλασι, Όρμπαν, Κλόστερμαν, Χένρικς (87΄ Μουκέλε), Ανχελίνο, Γκβάρντιολ (73΄Χάλστμπεργκ), Καμπλ, Λάιμερ, Ολμο (73΄ Σζομποσζλάι), Σίλβα (61΄ Φόρσμπεργκ), Ενκουνκού (87΄ Νοβόα)

Αταλάντα: Μούσο, Παλομίνο, Ζαπακόστα (89΄ Πετσέλα), Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Ντεμιράλ, , Φρόιλερ (67΄ Μίραντσδουκ), Πάσαλιτς (61΄ Μπογκά), Πεσίνα (61΄ Σκαλβίνι), Κουπμάινερς, Μουριέλ (61΄ Ζαπάτα)




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.