GROUP C: Προκρίθηκαν Σπαρτάκ, Νάπολι, τρίτη η Λέστερ! (hls)

Η Νάπολι έστειλε τη Λέστερ από πρώτη τρίτη και άρα στο Conference, ενώ η Σπαρτάκ πήρε σπουδαίο διπλό πρωτιάς στην Πολωνία.

Λέγκια-Σπαρτάκ Μόσχας 0-1: Μεγάλο διπλό πρωτιάς! Έχασε πέναλτι ο Πέκχαρτ στο 98′!

Η Σπαρτάκ Μόσχας πήγε στην Πολωνία για να διεκδικήσει την πρόκριση μόνο με νίκη. Και το έκανε. Ένα γκολ στο 17ο λεπτό από τον Μπακάεφ ήταν αρκετό για να δώσει στους Ρώσους το σπουδαίο διπλό μέσα στη Βαροσβία.

Στη συνέχεια κατάφερε να διαχειριστεί το παιχνίδι παρά την πίεση των γηπεδούχων και πήραν μια σπουδαία πρόκριση απευθείας μάλιστα για τους 16 του θεσμού καθώς υπερίσχυσαν στην ισοβαθμία με την Νάπολι.



Ωστόσο στο 98′ ο Πέκχαρτ, πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να δώσει την πρόκριση στη Λέγκια, αλλά αστόχησε στο πέναλτι με αποτέλεσμα η Σπαρτάκ Μόσχας να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη μέσα στην Πολωνία.

Νάπολι-Λέστερ 3-2: The italian job!

Η Νάπολι νίκησε τη Λέστερ και προκρίθηκε στα μπαράζ του Europa League ακολουθώντας την Σπαρτάκ Μόσχας που πήρε σπουδαίο διπλό επί της Λέγκια Βαρσοβίας και μαζί την πρωτιά στον όμιλο. Έτσι η Λέστερ από πρώτη βρέθηκε τρίτη και θα συνεχίσει στο Conference.

Η ομάδα του Σπαλέτι μπήκε δυνατά στο ματς και γρήγορα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν αρχικά στο 4ο λεπτό ο Ουνάς έκανε το 1-0, για να κάνει στο 24′ το 2-0 ο Ελμάς. Η Λέστερ όμως όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε αλλά βρήκε άμεση απάντηση.

Στο 27′ και στο 33′ οι Έβανς και Ντούσμπορι-Χολ έκαναν το 2-2 και ουσιαστικά έφεραν και πάλι την πρόκριση στα χέρια της ομάδας τους. Στο 53′ όμως και πάλι ο Ελμάς σκόραρε για το 3-2. Στη συνέχεια η αμυντική της λειτουργία θύμησε πραγματικά ιταλική ομάδα και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη-πρόκριση. Στο ματς αγωνίστηκε και ο Μανωλάς από το 78ο λεπτό.

Η βαθμολογία

  1. Σπαρτάκ Μ.: 10
  2. Νάπολι: 10
  3. Λέστερ: 8
  4. Λέγκια: 6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.