Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου (video)

Αποστολή Δανία: Νίκος Τζουάννης
Δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Μίντιλαντ ο Γιάννης Αναστασίου, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη.

Αποστολή Δανία: Νίκος Τζουάννης

Δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Μίντιλαντ ο Γιάννης Αναστασίου, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη.


Η προετοιμασία των πρασίνων ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα στο υπερσύχρονο MSH Arena, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να είναι… «σφίγγα» σχετικά με τους 11 που σκοπεύει να παρατάξει απέναντι στους Δανούς στη ρεβάνς του 4-1.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Φυσικά δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Μπεργκ, Πέτριτς και Χουχούμης, ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος καθώς και ο νεοαποκτηθείς Βέλμιρ Μπερίσα.


Οι πράσινοι θα έχουν την υποστήριξη 50 περίπου οπαδών τους, οι οποίοι βρίσκονται στη Δανία, ενώ σύμφωνα με τους οικοδεσπότες, το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει (περίπου 12.000 θέσεις) από τους φίλους της Μίντιλαντ, παρά τη βαριά ήττα της Λεωφόρου


*Την Πέμπτη αναμένονται στη Δανία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου Τάκης Φύσσας και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.