Group F: Και τώρα οι… τρεις τους

Η μεγάλη νίκη της Μίντιλαντ μέσα στο Βελιγράδι, δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον στον όμιλο, ενώ η Λουντογκόρετς μετά τη νέα της ήττα πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Η μεγάλη νίκη της Μίντιλαντ μέσα στο Βελιγράδι, δημιούργησε πρόσθετο ενδιαφέρον στον όμιλο, ενώ η Λουντογκόρετς μετά τη νέα της ήττα πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση.
Ερυθρός Αστέρας – Μίντιλαντ 0-1
Στο Βελιγράδι ο αήττητος και πρωτοπόρος του ομίλου Ερυθρός Αστέρας είχε την ευκαιρία με νίκη να «αγκαλιάσει» την πρόκριση, αλλά η Μίντιλαντ έκανε τη μεγάλη έκπληξη, επικρατώντας 1-0 με αυτογκόλ του Κάνγκα στο 56ο λεπτό. Οι ισορροπίες άλλαξαν πολύ γρήγορα με την αποβολή (απευθείας κόκκινη) του Ντέγκενεκ, μόλις στο 12ο λεπτό. Οι Σέρβοι μάλιστα τελείωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτες, μετά την αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Γκόμπεζιτς, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Μπράγκα – Λουντογκόρετς 4-2
Η Μπράγκα έπιασε κορυφή μετά τη άνετη επικράτηση επί της Λουντογκόρετς. Πολύ καλύτερη στο «Estádio Municipal de Braga», η Μπράγκα, νίκησε εύκολα με σκορ 3-1. Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα σε διάστημα 15 λεπτών. Στο 25ο λεπτό, ο Αλ Μουσράτι άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει οχτώ λεπτά αργότερα ο Κύπριος Πιέρος Σωτηρίου. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ σκόραρε δις μέσα σε ένα τρίλεπτο με τον Μεντέιρος στο 37΄και τον Βέντερσον Γκαλένο που έφτασε τα 4 γκολ στη διοργάνωση. Πάλι μαζεμένα μπήκαν και τα γκολ του 2ου ημιχρόνου. Ο Γκονζάλεθ στο 73΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 για να γράψει το τελικό 4-2 ο Πλάστουν στο 79΄.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.