Ελ Αραμπί: “Απολαμβάνω να σκοράρω, πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Άιντραχτ”

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για τη σημασία του αγώνα με την Άιντραχτ, υποστήριξε πως αποτελεί η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού και τόνισε πως απολαμβάνει κάθε φορά που σκοράρει είτε αυτό είναι στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαροκινός επιθετικός:

Για τη συνεργασία του με τον Τικίνιο και αν αισθάνεται καλύτερα όταν παίζουν μαζί: “Νομίζω ότι αυτά αφορούν τον προπονητή. Εκείνος ξέρει καλύτερα. Νομίζω ότι είμαστε πιο δυνατοί όταν παίζουμε με δύο επιθετικούς, αλλά όπως είπα αυτά είναι αποφάσεις του προπονητή”.

Για το αν έχει σκεφτεί ότι με ένα γκολ απέναντι στην Άιντραχτ θα γίνει ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού: “Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Είναι σημαντικό για εμένα. Για κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει, αλλά το πιο σημαντικό είναι ένα γκολ να συνδυάζεται με νίκη της ομάδας. Θα ήθελα να σκοράρω αύριο“.

Για το που απολαμβάνει περισσότερο τα γκολ. Στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη: “Δεν έχω προτίμηση. Μου αρέσει να σκοράρω σε όλες τις διοργανώσεις. Αύριο συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι. Με ενδεχόμενη νίκη θα είμαστε πρώτοι. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας”.

Για το αν θεωρεί πως το αυριανό παιχνίδι είναι ένας τελικός για την πρώτη θέση: “Για εμένα όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Είναι πολύ σημαντικό το αυριανό παιχνίδι γιατί είναι στην έδρα μας και πρέπει να παίρνουμε βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι γιατί μην ξεχνάμε ότι η Άιντραχτ είναι η ομάδα που μας έχει δυσκολέψει περισσότερο”.

Για το εάν το αυριανό παιχνίδι είναι από αυτά που τον κάνουν να θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό: “Είναι πολύ μεγάλο το αυριανό παιχνίδι. Για εμένα είναι όλα σημαντικά και τα αντιμετωπίζω σαν το αυριανό. Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι γιατί θέλουμε να πάμε μακριά και μας αξίζει“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.