Ολυμπιακός: Θα πάρει το “ρίσκο” ο Μαρτίνς;

O Πέδρο Μαρτίνς και οι σκέψεις του για το ματς με την Άιντραχτ.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εμπόδιο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον 4ο όμιλο του Uefa Europa League (04/11, 19.45, MC Novasports.gr) και σε περίπτωση που το περάσει με επιτυχία, οι “ερυθρόλευκοι” θα κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού επικεντρώθηκε στην προετοιμασία της αναμέτρησης με τους Γερμανούς. Η αυτοπεποίθηση που κέρδισαν συγκεκριμένες μονάδες των Πειραιωτών είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τον Ολυμπιακό. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε και ο Ρόνι Λόπες πήρε αγωνιστικά λεπτά, μοιράζοντας και μία ασίστ στον Τικίνιο. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει τα νέα της εξέλιξης του τραυματισμού του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ωστόσο δεν είναι ο προπονητής που αρέσκεται στα ρίσκα. Έτσι θα δώσει το “πράσινο φως” για την παρουσία του Μπουχαλάκη στην αποστολή -αρχικά-, μόνο αν ο Κρητικός μέσος είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Μαρτίνς έχει δείξει στις τέσσερις σεζόν παρουσίας του στον Πειραιά, πως θεωρεί υπερπολύτιμο τον 28χρονο μέσο. Παρά την ίδια τη βούληση του ποδοσφαιριστή να παίξει, κάτι που το έδειξε με την εντατική δουλειά από το περασμένο Σαββατοκύριακό, ο Μαρτίνς για την ώρα στηρίζεται περισσότερο στις εναλλακτικές επιλογές. 

Έτσι τα… λυμένα προβλήματα του βρίσκονται στην άμυνα. Η απουσία του Σισέ, θα βάλει στην εξίσωση τον Ουσεϊνού Μπα, δίπλα στον Σωκράτη, ενώ οι Λαλά (αν και ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Κόστιτς) και Ρέαμπτσιουκ θα βρίσκονται στα άκρα. Ο Γιάν Εμβιλά θα βρίσκεται δίπλα στον Μαντί Καμαρά και φυσικά στην εξίσωση θα βρίσκεται και το Αγκιμπού. Η λογική λέει πως θα εκκινήσει στον άξονα. Ο Γιώργος Μασούρας θα έχει ειδικό ρόλο για να συνεισφέρει τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Η καλή παρουσία του Λόπες τόσο στα ελάχιστα λεπτά που είχε στη διάθεση του στη Φρανκφούρτη, όσο και στο Αγρίνιο αποτελεί ερωτηματικό για τον Μαρτίνς, ο οποίος βάζει στη ζυγαριά και τα οφέλη της πιθανής παρουσίας του Χένρι Ονιεκούρου στο αρχικό σχήμα. Ο Νιγηριανός πήρε το μήνυμα και το ματς με την Άιντραχτ είναι μια καλή συγκυρία για να δώσει απαντήσεις. Για την κορυφή της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος φαντάζει πιο φρέσκος, αν και ο Τικίνιο επίσης σκόραρε στο Αγρίνιο. Το 4-4-2 και η συνύπαρξη τους από το ξεκίνημα δεν είναι απίθανο, ωστόσο ο Μαρτίνς δεν είναι τόσο πιθανό να στραφεί σε ένα “βαρύ” σχήμα με δύο φορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.