Ο Καθηγητής προτείνει σύστημα με ζητούμενα και μια 3άδα

Οι προτάσεις του Καθηγητή για την Πέμπτη.

Μπαρμπαδάκια καλημέρα 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο μέγαρο της οδού Αχαρνών η σύσκεψη της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή, με τη συμμετοχή στελεχών από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Στη συνεδρίαση μετείχαν για πρώτη φορά και παρατηρητές από τη Γερμανία και την Δανία, καθώς Κοπεγχάγη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης κοντράρονται  με δυο ελληνικές ομάδες, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν ακόμα περιβαλλοντολογικά θέματα, ενώ έγινε και πρόβλεψη για τον καιρό, που όπως όλα δείχνουν θα είναι αίθριος, με λίγες νεφώσεις στα βόρεια κατά τις απογευματινές ώρες και θερμοκρασία, από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Ύστερα από εισήγηση του Καθηγητή αποφασίστηκε να προταθεί σύστημα 4-5-6 με ζητούμενα, αλλά και μια λογική 3αδα.

Με τον Προφεσόρ διαφώνησε η συντηρητική πτέρυγα, τα μέλη της οποίας ήθελαν να προτείνουν 2αδες χαμηλού ρίσκου, όμως, στην ονομαστική ψηφοφορία που ακολούθησε υπήρξε ταύτιση απόψεων, προκειμένου να βγει προς τα έξω μια εικόνα ενότητας,

Έτσι λοιπόν με ψήφους 132 υπέρ, *(5 κατά, 2 λευκά, 7 άκυρα – 2 κοιμόντουσαν), αποφασίστηκε υιοθετηθεί το αρχικό πλάνο του Αξεπέραστου.

Το αποτέλεσμα έγινε δεκτό με χειροκροτήματα από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο προαύλιο, το οποίο περίμενε με ανυπομονησία τις τελικές επιλογές των επιστημόνων.

Πιο αναλυτικά οι κύριες προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη έχουν ως εξής : 

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6 ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ 

ΑΙΝΤΡΑΧΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : OVER 2.5

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΑΡΣΕΙΓ : GOAL – GOAL

ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ : OVER (0,5 στο ημίχρονο)

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΡΟΜΑ : 2

ΦΙΤΕΣΕ – ΤΟΤΕΝΑΜ : 2 dnb (ισοπαλία όχι στοίχημα)

ΛΟΓΙΚΗ 3ΑΔΑ

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΥΩΝ : 2 dnb (ισοπαλία όχι στοίχημα)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΓΚΕΝΚ : 1

ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ – ΑΝΤΒΕΡΠ : 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης