Καθησύχασε τους Δανούς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έσπευσε να καθησυχάσει τους ιθύνοντες της Μίντιλαντ, οι οποίοι εξέφρασαν προβληματισμούς για την ασφάλεια των φιλάθλων τους, εν όψει της αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός έσπευσε να καθησυχάσει τους ιθύνοντες της Μίντιλαντ, οι οποίοι εξέφρασαν προβληματισμούς για την ασφάλεια των φιλάθλων τους, εν όψει της αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθούν περίπου τριάντα Δανοί φίλαθλοι, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, δίπλα στα επίσημα του γηπέδου.


Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην παραχωρήσει τη θύρα 7 του «Απόστολος Νικολαΐδης» για έναν τόσο μικρό αριθμό φιλάθλων και ενημέρωσε σχετικά τους Δανούς. Ο αθλητικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Κλάους Στάινλαϊν τόνισε στον Τύπο της πατρίδας του για το συγκεκριμένο θέμα: «Μας είπαν πως οι φίλαθλοί μας θα καθίσουν κοντά στο σημείο που θα είμαστε κι εμείς, στα επίσημα. Μας διαβεβαίωσαν πως δεν πρέπει να ανησυχούμε κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε και να τους εμπιστευτούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.