Περέιρα: «Νίκες με Ολυμπιακό και Κασίμπασα»

Ο Βίτορ Περέιρα ζήτησε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε δύο νίκες πριν από τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα όπου είναι στην πρώτη θέση, ενώ πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την πρεμιέρα των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Την Πέμπτη ο Πορτογάλος υποδέχεται την παλιά του ομάδα για τη 2η Αγωνιστική, ενώ ακολουθεί εντός έδρας παιχνίδι με την Κασίμπασα στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας με τους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Χατάισπορ, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ο Περέιρα έδωσε σύνθημα νίκης για τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια:

«Πάμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς και να πάμε στη διακοπή στην κορυφή σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι υπερήφανος για σας όπως και ο κόσμος. Όταν παλεύουμε όπως με τη Χατάι δεν υπάρχει ματς που δεν μπορούμε να κερδίσουμε, όλοι το είδαν. Έχουμε διακοπή μπροστά μας και πρέπει να πάμε σε αυτήν αποφασιστικά, δυνατά και στην κορυφή. Έχουμε δύο σημαντικά μας μπροστά μας, πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και μετά την Κασίμπασα. Το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας μας δίνει την ευκαιρία να δώσουμε στους οπαδούς μας δύο καλά παιχνίδια και δύο τρίποντα. Σας εμπιστεύομαι, η Φενέρ θα κάνει το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.