Πέλκας: “Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη” (vid)

Ο Δημήτρης Πέλκας, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τους φίλους της Φενέρ για την υποστήριξη τους, μετά το χαμένο πέναλτι.

Ο Δημήτρης Πέλκας, αστόχησε σε πέναλτι της Φενέρμπαχτσε στο ματς του Europa League, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, δεν κατάφερε να σκοράρει από τη λευκή βούλα στις καθυστερήσεις του ματς και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως οι φίλοι της Φενέρ, μετά το τέλος του ματς τραγουδούσαν τ΄όνομά του!

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δημήτρης Πέλκας τους ευχαρίστησε ξεκαθαρίζοντας πως θ΄ανταποδώσει την αγάπη αυτή!

Αναλυτικά:
«Τραγουδήσατε το όνομά μου ακόμα και όταν έχασα το πέναλτι. Αυτό δείχνει τον σεβασμό και την υποστήριξή σας για μένα. Σίγουρα θα ανταποδώσω αυτήν την υποστήριξη.

Αυτή είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια όπου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό και έχω επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους υγιής και δυνατός.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υποστήριξη!».

ΟΔημήτρης Πέλκας, αστόχησε σε πέναλτι της Φενέρμπαχτσε στο ματς του Europa League, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, δεν κατάφερε να σκοράρει από τη λευκή βούλα στις καθυστερήσεις του ματς και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως οι φίλοι της Φενέρ, μετά το τέλος του ματς τραγουδούσαν τ΄όνομά του! Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δημήτρης Πέλκας τους ευχαρίστησε ξεκαθαρίζοντας πως θ΄ανταποδώσει την αγάπη αυτή! Αναλυτικά: «Τραγουδήσατε το όνομά μου ακόμα και όταν έχασα το πέναλτι. Αυτό δείχνει τον σεβασμό και την υποστήριξή σας για μένα. Σίγουρα θα ανταποδώσω αυτήν την υποστήριξη. Αυτή είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια όπου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό και έχω επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους υγιής και δυνατός. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υποστήριξη!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.