Europa League-6ος Όμιλος: Νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα, έ(χ)ασε βαθμούς η Μίντιλαντ (vids)

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το τρίποντο επικρατώντας στο Βελιγράδι με 2-1 της Μπράγκα, ενώ Μίντιλαντ και Λουντογκόρετς πήραν από έναν βαθμό (1-1).

Ερυθρός Αστέρας – Μπράγκα 2-1

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ερυθρός Αστέρας στους ομίλους του Europa League. Η ομάδα Στάνκοβιτς δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Μπράγκα, όμως εντέλει τα κατάφερε.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Μίλαν Ρόντιτς στο 75ο λεπτό με άψογη κεφάλια από το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο οι γηπεδούχοι προλάβουν να χαρούν το γκολ που πέτυχαν, διότι μόλις ένα λεπτό αργότερα ισοφαρίστηκαν. Το τέρμα σημείωσε ο Γκαλένο με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο, όμως ο Αλεξάνταρ Κάταϊ είχε διαφορετικά σχέδια. Ο 30χρονος μέσων των ερυθρολεύκων ευστόχησε από τα 11 βήματα στο 85′ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μίντιλαντ – Λουντογκόρετς 1-1

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως η αναποτελεσματικότητα τους τους στέρησε τη νίκη.

Η Μίντιλαντ βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα με την άψογη κεφάλια του Γκουστάβ Ίσακσεν, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 32′ από τον Δεσπόντοφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.