Ολυμπιακός: Η τελευταία του πρεμιέρα στο Europa League

Οι Πειραιώτες εκκινούν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στους ομίλους απόψε (16/9, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Αντβέρπ και το Novasports.gr θυμάται τι είχε σημβεί στην τελευταία πρεμιέρα τους στη Διοργάνωση.

Ήταν 20 Σεπτεμβρίου του 2018 όταν ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία πρεμιέρα του στη φάση των ομίλων του Europa League. Αντίπαλός του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν η ισπανική Ρεάλ Μπέτις. Τελικό αποτέλεσμα, 0-0.

Ήταν η πρώτη χρονιά του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας και στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τους Πειραιώτες στους ομίλους δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης, με τους Ίβηρες πάντως να είναι ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς.

Αξιοσημείωτο και το γεγονός πως ο νυν παίκτης της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας είχε αποβληθεί στο 73΄ εκείνου του αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης, στο αρχικό σχήμα των Ερυθρόλευκων στη μεσαία γραμμή βρισκόταν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τον τελευταίο μάλιστα να αντικαθίσταται στο 35′!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Στα αποψινά τώρα, άπαντες στον Ολυμπιακό ευελπιστούν το βράδυ να αποφευχθεί το αποτέλεσμα της προηγούμενης πρεμιέρας τους στο Europa League και να μπουν αυτή τη φορά με νίκη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.