Αλασκέρτ-Ρέιντζερς 0-0: Ξανά στο Europa League οι Σκωτσέζοι

Στους ομίλους του Europa League για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προκρίθηκε η Ρέιντζερς, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Αλασκέρτ στη ρεβάνς του 1-0 στο "Άιμπροξ".

Μετά τον αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League από τη Μάλμε, η Ρέιντζερς είχε μοναδικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa League και τα κατάφερε.

Μετά το 1-0 επί της Αλασκέρτ στην Σκωτία, οι Πρωταθλητές πήραν ισοπαλία 0-0 στο Γερεβάν και για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στους ομίλους του Europa League.

Οι παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ είναι η αλήθεια πως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και μάλιστα πριν καν κλείσει το ημίχρονο τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμα περισσότερα, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μέσα σε τρία λεπτά, 37-39, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός Τζέιμς Σάντος αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, η δεύτερη για σκληρό μαρκάρισμα στον τερματοφύλακα των Σκωτζέζων, Ρόμπι Μακρόρι.

Η Ρέιντζερς από εκείνο το σημείο και μετά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δίχως να απειλείται ιδιαίτερα, ενώ έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Μορέλος (72′, 84′), αλλά και τον Χάγκι (52′).

Οι Αρμένιοι ουσιαστικά απείλησαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και στο 58′ με τον Εμπαλό, όμως ο ΜακΚρόρι είχε σωστή αντίδραση.

Οι ενδεκάδες:

Αλασκέρτ: Τσαντσάρεβιτς – Κρούτσκοφ, Βοσκανιάν, Καμετά, Μπόλιεβιτς – Κουρτσίντζε, Χοβσεπιάν (46′ Μπεζεκούρ), Γκριγκοριάν (75′ Μπατίστα) – Γκλίσιτς (61′ Τάνκοφ), Τζέιμς, Εμπαλό.

Ρέιντζερς: ΜακΚρόρι – Πάτερσον, Γκόλντσον, Χελάντερ, Μπάριτσιτς – Έιρφιλντ, Καμαρά, Ντέιβιτς, Χάγκι (64′ Ίτεν), Αρίμπο – Μορέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.