“Ψημένος” για επιστροφή ο Τικίνιο!

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι πιθανό να πάρει αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό.

Ο Τικίνιο Σοάρες τραυματίστηκε στον ώμο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στο φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, χάνοντας σημαντικό μέρος της προσαρμογής του στους Πειραιώτες, αν και είχε ξεκινήσει ιδανικά την παρουσία του στη νέα του ομάδα. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς εξαιτίας τιμωρίας, ωστόσο είναι δεδομένο πως καθυστέρησε η ενσωμάτωση του στο “ερυθρόλευκο” σύνολο.

Απόψε κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (21.45, NSPrime), για τα playoff του Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει για ορισμένα λεπτά τον Τικίνιο. Έχει βέβαια στις αποσκευές του το 3-0 του “Γ. Καραϊσκάκης”, που του επιτρέπει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση. Επίσης ρόλο θα παίξει και η διακύμανση του σκορ, καθώς οι Σλοβάκοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Πάντως ο Τικίνιο προπονείται εδώ και κάποιες μέρες σε πιό έντονους ρυθμούς και δεν φοβάται να μπει στις μονομαχίες. Είναι σαφώς βελτιωμένη η εικόνα του σε σχέση με εκείνη που είχε περιγράψει ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου του πρώτου αγώνα, όταν είχε αναφέρει πως ακόμα δεν συμμετέχει σε ασκήσεις με σωματική επαφή! Ο 30χρονος φορ πόσταρε μάλιστα φωτογραφία-προαναγγελία για το σημερινό ματς φανερώνοντας τις διαθέσεις του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.