Η σιγουριά του Μαρτίνς και στο βάθος τρεις μεταγραφές!

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς είναι σίγουρος για πρόκριση επί της Σλόβαν!

Ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League ξένισε τους φίλους του Ολυμπιακού, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετρούσε μόνο επιτυχίες επί 3 χρόνια στις προκριματικές φάσεις και ο αποκλεισμός από τους Βούλγαρους προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσει στο οικοδόμημα του. Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε μια ώρα αρχύτερα στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ενώ και άλλοι ποδοσφαιριστές αμφισβητήθηκαν έντονα και πρέπει να δώσουν -αν προλάβουν- άμεσα απαντήσεις. 

Μέσα σε αυτή τη δίνη του αποκλεισμού, ο Πέδρο Μαρτίνς φροντίζει να μη χάνει τα μάτια του από τον στόχο, έχοντας εμπιστοσύνη στο σύνολο που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε τίτλους και σε προκρίσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκφράζει την πεποίθηση του, στο στενό περιβάλλον του, πως η ομάδα του θα πάρει σκορ πρόκρισης στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Φάληρο (22.00, NS Prime). Το μάθημα που πήραν οι παλιοί, αλλά και οι σημαντικές προσθήκες των καινούργιων τον οδηγούν σε υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης.

Παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει και αυτό κάνει τον Μαρτίνς πιο δυνατό εν όψει της νέα σεζόν. Πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσουν με αίσιο τρόπο τουλάχιστον τρεις μεταγραφές, μέχρι το ξεκίνημα των εν Ελλάδι υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές για τα δύο άκρα της άμυνας, αλλά και ένας στόπερ. Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι συγκεκριμένες και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.