Συγκέντρωση ζήτησε ο Μπόλονι

Να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές που περάσανε και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς ζήτησε από τους παίκτες του ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη τύπου.

Να ξεχάσουν τις δύσκολες στιγμές που περάσανε και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς ζήτησε από τους παίκτες του ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:
Θα ήθελα να πω και πάλι συγχαρητήρια στη Σάμροκ για το πρωτάθλημα και με αυτόν τον τρόπο έδειξαν τη δύναμη και την ποιότητά τους. Σεβόμαστε την ομάδα όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους μας. Ετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε τη Σάμροκ όπως όλες τις αντιπάλους και ελπίζουμε μετά τον αγώνα να είμαστε χαρούμενοι. Μπορεί αυτή η περίοδος να είναι δύσκολη για εμάς. Κάποιος από εσάς μου είπε ότι ο Οκτώβριος είναι συνήθως  ιδιαίτερος μήνας για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει όμως να σας πω ότι το ίδιο είχα ακούσει και για τον Σεπτέμβριο και δεν ήταν κακός μήνας για εμάς. Τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε πρέπει να τις βγάλουμε από το κεφάλι μας και η συγκέντρωση μας να είναι στο αυριανό παιχνίδι. Όπως έχω πει αρκετές φορές ο στόχος μας είναι η αποτελεσματικότητα στην επίθεση και να μην κάνουμε μεγάλα λάθη στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Δε φοβάμαι ποτέ. Φοβάμαι για τη μητέρα μου που έχει προβλήματα υγείας, για την κόρη μου που οδηγάει. Στο ποδόσφαιρο δε φοβάμαι ποτέ».


Για το πλάνο και αν βγαίνει: «Πρέπει να πω ότι δε μπορώ να ανατρέξω πολύ στην περίοδο που η ομάδα είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι διαφορετικό να παίζεις με τη Βαλερένγκα και μετά με την  Ξάνθη και διαφορετικό να παίζεις με τη Ρούμπιν Καζάν και μετά από δύο μέρες με τον Ολυμπιακό. Πολλοί που σκέφτονται με την καρδιά δε μπορούν να κάνουν το διαχωρισμό, αλλά εγώ που σκέφτομαι με την καρδιά μπορώ να το κάνω».


Για το αν είναι υποχρέωση η νίκη αύριο: «Υποχρέωση έχεις μόνο να πεθάνεις μία φορά. Τίποτα άλλο. Ξέρουμε πολύ καλά τα αποτελέσματα, τι έχουν κάνει στην έδρα τους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ξέρουμε και ποιες θα είναι οι πιθανότητές μας αν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».


Για το αν ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πάντα αύριο:  «Οπου και να παίζουμε ξέρω ότι οι παίκτες μου κάποιες φορές με αποτέλεσμα κάποιες φορές όχι, ξέρω ότι θα κάνουν τα πάντα και ξέρουμε ότι μία νίκη θα μας δώσει σημαντικό πλεονέκτημα».


Για το αν θα υπάρχουν διαφορές με το παιχνίδι της Τούμπας: «Πιστεύω θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι. Σίγουρα όμως όταν κάποια ομάδα παίζει στην έδρα της γίνεται πιο επιθετική».


Για το τι τον εντυπωσίασε από τη Σάμροκ: «Η προσοχή μου είναι στραμμένη στη δική μου ομάδα και δε μπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα. Εχει παίκτες με ατομικό ενδιαφέρον αλλά το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ».


Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας: «Πιστεύω ότι οι δύσκολες στιγμές είναι πίσω μας. Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι το αυριανό. Δε μας ενδιαφέρει τι έγινε πριν».


Για το αν μία νίκη του δώσει υποψηφιότητα για πρόκριση: «Το φαβορί δεν είμαστε εμείς. Είναι η Τότεναμ και η Ρούμπιν Καζάν. Αρκεί μόνο μία ανάγνωση των οικονομικών στοιχείων για να καταλάβει κάποιος. Ξέρω ότι αυτό δε θα αρέσει και σε πολλούς, αλλά δε θέλω να βάλω παραπάνω πίεση στους παίκτες από όση έχουν και σαφώς και θα είμαστε χαρούμενοι άμα περάσουμε από τον όμιλο»


Για το αν είναι φαβορί για αύριο ο ΠΑΟΚ: «Ναι.»

Αποχώρησε ο Έτο
Στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη επί Ιρλανδικού εδάφους ο Έτο αποχώρησε με πρόβλημα στο μετατάρσιο καρδιοχτυπώντας τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ωστόσο λίγο αργότερα ο γιατρός της ομάδας διαβεβαίωσε πως θα αγωνιστεί κανονικά έστω και αν χρειαστεί να του γίνει ένεση.

Ο Λίνο ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, ο Σαλπιγγίδης θέτει υποψηφιότητα για την κορυφή της επίθεσης σε μία ενδεκάδα που όμως δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στο Παναθηναϊκό. 
Στο γήπεδο την Πέμπτη αναμένονται και περίπου 500 υποστηρικτές του ΠΑΟΚ.


Αιφνίδιος έλεγχος από τον ΣΔΟΕ!
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης σχετικά με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, διενεργήθηκε αιφνίδιος έλεγχος από την ΣΔΟΕ, οι άνθρωποι του οποίου όμως έδειξαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματά του.
Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν μένουν στην ικανοποίηση αντίθετα ανησυχούν για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε βάση ορισμένων δημοσιευμάτων αλλά και πληροφοριών.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.