“Δεν θέλω να φανούμε αδιάφοροι” (vid)

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μπροστά της ένα ευρωπαϊκό αγώνα όμως αυτό που προβληματίζει το Νίκο Κωστένογλου είναι τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μπροστά της ένα ευρωπαϊκό αγώνα όμως αυτό που προβληματίζει το Νίκο Κωστένογλου είναι τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Ο τεχνικός της Ένωσης στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μόσχας αναφέρθηκε περισσότερο στα εξωαγωνιστικά θέματα που καίνε το «δικέφαλο» παρά στο ματς με τους Ρώσους.

Αναλυτικά ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε
«Όλους τους ποδοσφαιριστές τους αντιμετωπίζω με τα ίδια κριτήρια. Σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι όποιος αγωνιστεί θα πρέπει να αποδείξει ότι δίκαια αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Θα πρέπει να είμαστε επιεικείς επειδή κάποιοι παίκτες δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Θα γίνουν αλλαγές αύριο και αρχικά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, επειδή την Κυριακή θα πρέπει να έχουμε έτοιμη την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο αντίπαλός μας χρειάζεται βαθμολογικά περισσότερο το ματς από εμάς, αν και εμείς έχουμε ακόμα αμυδρές ελπίδες.

Αναγκαίο κακό δεν θα πω ότι είναι αυτά τα ματς. Αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντέξουν 3 ματς σε μια εβδομάδα. Αύριο έχω ανησυχία επειδή θα παίξουν παίκτες που θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στην ενδεκάδα. Θα κάνω και νωρίς αλλαγές.
Δε θέλω να περάσει μια εικόνα ότι εμείς είμαστε αδιάφοροι, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ποια είναι η κατάσταση. Λέω στους παίκτες να με φέρουν σε δύσκολη θέση για το ποιον να επιλέξω.

Μου επιβεβαίωσε ο κ, Δμητριάδης ότι οι 2 παίκτες για τους οποίους γράφτηκε (Λαγός, Καράμπελας)  ότι θα κάνουν προσφυγή, το διέψευσαν. Υπάρχει ένα οικονομικό πρόβλημα, δεν το κρύβουμε, αλλά δε μπορεί να το χρησιμοποιούμε πάντα ως δικαιολογία. Κανένας δεν έχει χάσει λεφτά από την ΑΕΚ. Έχουν καθυστερήσει οι πληρωμές αλλά χρήματα δε θα χαθούν.

Το μόνο που έθεσα ως όρο Όταν ανέλαβα είναι να μην κάνουμε μεταγραφές. Θα ήταν ανήθικο να φέρουμε νέους παίκτες από τη στιγμή που δεν έχουν πληρωθεί οι ήδη υπάρχοντες. Αν δε βρεθεί μια λύση σε 2-3 μήνες τα προβλήματα θα αυξηθούν.

Από την πρώτη μέρα είμαι αυστηρός με τους παίκτες μου.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Λεονάρντο ο οποίος τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του παρά τα προβλήματα μπαίνουν στο γήπεδο και παίζουν μόνο για τη νίκη.
« Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα. Εξαρτάται από εμάς. Αύριο δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τι ομάδα είναι η Λοκομοτιβ. Στο μυαλό μας όμως πρέπει να έχουμε μόνο τη νίκη. Ακόμα όμως και αν δεν υπήρχαν καθόλου ελπίδες πάντα πρέπει να μπαίνουμε μόνο για τη νίκη γιατί είμαστε η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο 11 παίκτες. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει κι εμείς θα πρέπει να το σεβόμαστε.

Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είχα πει ότο θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αν κοιτάμε από τώρα τον Παναθηναϊκό θα χάσουμε αύριο. Από την ώρα που θα τελειώσει το ματς θα πρέπει να σκεφτούμε τον Παναθηναϊκό.

Δε θέλω να απαντήσω για τους άλλους. Για εμένα αν ήταν να κάνω προσφυγή θα είχα κάνει ήδη. Δεν περνάει καν από το μυαλό μου. Είμαστε απλήρωτοι πολλούς  μήνες αλλά παίζω γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο και την ομάδα που παίζω

Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπω το DVD σπίτι μου. Σε σχέση με πέρυσι είμαι πολύ. Διαφορετικός. Φέτος πρέπει να είναι η χρονιά μου και δουλεύω κάθε μέρα για να το πετύχω. Ο κ. Χιμένεθ με βοήθησε, τώρα και ο κ. Κωστένολου μου δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Από μικρός είχα αυτό το πρόβλημα, ίσως με άγχος μέσα στο παιχνίδι, είχα μιλήσει και με γιατρούς» ηταν τα λόγια του Βραζιλιάνου άσου της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.