Europa League : Έμερι “Έχουμε την ευθύνη για το παραπάνω βήμα”

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Εμέρι στην συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Europa League ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα.

Μπορεί για την Βιγιαρεάλ να είναι ο πρώτος Ευρωπαϊκός τελικός της ιστορίας της αλλά για τον προπονητή της Ουνάι Έμερι θα είναι ο πέμπτος. Ο Ισπανός έχει κατακτήσει τρία τρόπαια στους προηγούμενους τέσσερις τελικούς.

Πρώτη φορά μια ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ σε τελικό Europa League.

“Όλοι οι τελικοί είναι διαφορετικοί. Στους προηγούμενους τέσσερις που συμμετείχα κάποιες φορές η ομάδα μου ήταν φαβορί. Όταν σφυρίξει ο διαιτητής όμως, όλα αλλάζουν. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είμαστε πεινασμένοι και έχουμε ενθουσιασμό” δήλωσε ο Έμερι στην συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League.

“Όταν ανέλαβα την ομάδα στόχος ήταν να ξεπεράσουμε τα όρια μας. Περάσαμε το όριο του ημιτελικού για πρώτη φορά και είμαστε περήφανοι. Τώρα έχουμε αναλάβει την ευθύνη να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να βρούμε τρόπο να νικήσουμε. Είμαστε δίκαια εδώ και πρέπει να δώσουμε στους παίκτες μας τα σωστά εργαλεία για να παρουσιαστούν έτοιμοι στον τελικό”.

Ο Έμερι στον προηγούμενο γύρο, στα ημιτελικά απέκλεισε την πρώην ομάδα του την Άρσεναλ και τώρα έχει ξανά μπροστά του ομάδα της Premier League.

“Έχω μια υποχρέωση απέναντι στην ομάδα μου. Θέλω να υπερασπιστώ το πρότζεκτ και όλους όσοι έχουν δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια για ένα τεράστιο πρότζεκτ σε ένα χωριό. Δεν έχω να εκδικηθώ κάποιον. Είμαι απλά περήφανος που έχω φτάσει σε τελικό με την Βιγιαρεάλ”.

Ο Έμερι έχει κατακτήσει τρία τρόπαια ως προπονητής της Σεβίλλης και έχασε έναν τελικό ως προπονητής της Άρσεναλ το 2019.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.