Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ 2-1: Δεν τη…βύθισαν τα “υποβρύχια” (hls)

Μπορεί να πήραν την νίκη οι Ισπανοί (2-1), όμως κερδισμένοι είναι αδιαμφισβήτητα οι Άγγλοι.

Η Βιγιαρεάλ είχε το πάνω χέρι στο 1ο ημίχρονο του παιχνιδιού, επέβαλε τον ρυθμό της, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και όλα έδειχναν πως θα μεταβεί στην Αγγλία με ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα. Όμως οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Τα υποβρύχια προηγήθηκαν με 2-0 στο σκορ, με τα γκολ των Τριγέρος και Αλμπιόλ στο 5ο και 29ο λεπτό αντίστοιχα. Ο Ισπανικός σύλλογος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 57ο λεπτό. Τότε, η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Θεμπάγιος τους αποσυντόνισε πλήρως. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν επηρεάστηκαν καθόλου από αυτό, ανέβασαν ρυθμούς και πέτυχαν ένα πολύ σημαντικό γκολ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο Emirates. Το τέρμα σημείωσε με πέναλτι ο Νικολάς Πέπε στο 73ο λεπτό.

Εφτά λεπτά αργότερα (80′), αναγκάστηκαν και οι γηπεδούχοι να παίξουν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Καπούε. Η Άρσεναλ είχε μια σημαντική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (94′), όμως δεν τα κατάφερε.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Εμερι): Ρούγι, Πάου Λόπεθ, Ραούλ Αλμπιόλ, Φόιθ (69′ Μάριο), Πεδράθα (79′ Αλμπέρτο Μορένο), Καπού, Τριγκέρος (79′ Μόι Γκόμεθ), Παρέχο, Τσουκβουέζε, Μορένο, Αλκάθερ

Αρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Λένο, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Πάμπλο Μάρι, Τσάκα, Παρτέι, Θεμπάγιος, Οντεγκααρντ (62′ Μαρτινέλι), Σάκα (85′ Ομπαμεγιάνγκ), Σμιθ-Ρόου (90’+5′ Ελνένι), Πεπέ (90’+5′ Γουίλιαν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.