Υποδοχή στις Βρυξέλες

Αποστολή: Μανώλης Βογιατζάκης Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι φίλοι της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας κατά την άφιξη στις Βρυξέλες. Δείτε μόνο στο novasports.gr αποκλειστικά βίντεο από την άφιξη της Ένωσης.

Αποστολή: Μανώλης Βογιατζάκης
Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι φίλοι της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας κατά την άφιξη στις Βρυξέλες. Δείτε μόνο στο novasports.gr  αποκλειστικά βίντεο από την άφιξη της Ένωση.

Στις Βρυξέλες βρίσκεται από το μεσημέρι η ΑΕΚ για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με την Άντερλεχτ. Η αποστολή της κυπελλούχου Ελλάδας, έφτασε στη Βελγική πρωτεύουσα με 45 λεπτά καθυστέρηση , με το Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του να συναντάνε εντελώς διαφορετικές συνθήκες από αυτές που άφησαν στην Αθήνα καθώς από τον ήλιο και τη ζέστη των 35 βαθμών, βρέθηκαν στη συννεφιά και το κρύο των 15 βαθμών.

Τους παίκτες της ΑΕΚ περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη στο αεροδρόμιο. Περίπου 10 άτομα φίλοι του Δικέφαλου υποδέχτηκαν την αποστολή αποθέωσαν τους παίκτες και βέβαια δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τα απαραίτητα αυτόγραφα και να βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.