«Καλύτερος και πιο ποιοτικός ο ΠΑΟΚ»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο τεχνικός της Σαχτιόρ Καραγκαντί, Βίκτορ Κουμίκοφ μετά την ήττα των Καζάκων από το «δικέφαλο του βορρά» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο τεχνικός της Σαχτιόρ Καραγκαντί, Βίκτορ Κουμίκοφ μετά την ήττα των Καζάκων  από το «δικέφαλο του βορρά» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

«Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο ρόστερ, είναι πιο ποιοτική ομάδα και καλύτερη. Γι’ αυτό απέναντί του δεν πήραμε ούτε ένα βαθμό», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Σαχτιόρ Καραγκαντί.

Για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον βασικό τερματοφύλακα: «Δεν θεωρώ πως τα γκολ ήταν ευθύνη του. Έχουμε έναν ακόμη τερματοφύλακα που πρέπει να πάρει εμπειρία. Στο ματς με την Άλκμααρ έφταιγε για το γκολ και γι’ αυτό επέλεξα ο Μόκιν να είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας».

Για το αν είναι πετυχημένη η σεζόν: «Δεν θα την πω πετυχημένη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε πολλά περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Πήραμε όμως εμπειρία στο Γιουρόπα Λιγκ και του χρόνου θα ανταποκριθεί καλύτερα η ομάδα».

Για το ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν αντιστρόφως ανάλογη σε σχέση με το ματς με την Σέλτικ: «Στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να μην παίζαμε κόντρα στη Σέλτικ αλλά θα πρέπει εμείς να είμαστε πιο ελκυστική σαν ομάδα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Τέλος, για το ματς με την Μακάμπι: «Θέλουμε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι γι’ αυτό το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.