Μπαλάφας: “Και επιθετικός…”

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ στο 1-1 με την Καρπάτι, δήλωσε πως αν χρειαστεί παίζει και επιθετικός.

Ο Σωτήρης Μπαλάφας, χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ στο 1-1 με την Καρπάτι, δήλωσε πως αν χρειαστεί παίζει και επιθετικός. «Είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει. Πάντως, το σημαντικό είναι η πρόκριση που ήρθε για την ομάδα. Το γκολ όποιος και να το πετύχει έχει την ίδια αξία» είπε ο Μπαλάφας για το γκολ επί της ουκρανικής ομάδας.

Αναφερόμενος στο μέλλον του, δήλωσε:«Πιο δύσκολο είναι να μείνεις στην ενδεκάδα, παρά να φτάσεις ως εκεί. Και πέρσι πήρα την ευκαιρία από τον Μάκη Χάβο, έπαιξα με την Ξάνθη, αλλά έπειτα δε μου ξαναέδωσε την ευκαιρία. Ναι μεν σου δίνει την ευκαιρία, αλλά το θέμα είναι αν δει ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις να σε κρατήσει εκεί, όχι να σε ξεχάσει πάλι.

Μου έχει αφήσει μια πικρία αυτό το γεγονός. Μπήκα, βοήθησα την ομάδα και από εκεί και πέρα δε με ξαναχρειάστηκε πάλι. Αν με ρωτούσες πέρσι αν ήθελα να φύγω, που υπήρχε ομάδα να πάω, θα σου έλεγα ότι θέλω να φύγω. Όλα τα παιδιά μετά το ματς φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου στα αποδυτήρια, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ατάκα».

Ο Μπαλάφας αγωνίζεται κανονικά ως αμυντικός χαφ. Όμως «παίζω όπου πει ο προπονητής. Ακόμη και επιθετικός αν χρειαστεί. Αν κρίνουμε από τα περσινά αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε αυτή την νοοτροπία. Εγιναν κάποιες προσθήκες, ήρθε και καινούργιος προπονητής, ο οποίος πιστεύω ότι θα διαχειριστεί ακόμη καλύτερα το ρόστερ της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.