Βέλγος διαιτητής στο Σαχτέρ Καραγκαντί – ΠΑΟΚ

Προτελευταία αγωνιστική δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League με τον ενδιαφέρον να μεταφέρεται στο Καζακστάν.

Προτελευταία αγωνιστική δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League με τον ενδιαφέρον να μεταφέρεται στο Καζακστάν. Εκεί, στη μακρινή Αστάνη ο Χουμπ Στέφενς κι οι ποδοσφαιριστές του θ’ αντιμετωπίσουν τη μια εκ των δυο ουραγών του ομίλου, Σαχτέρ Καραγκαντί, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που καταβάλει να κόψει πρώτος το «νήμα» του τερματισμού σ’ αυτή της φάσης, πιο μπροστά από την Αλκμάαρ που την ίδια ημέρα υποδέχεται την έτερη ουραγό του ομίλου Μακάμπι Χάιφα.

Οπως ανακοίνωσε η UEFA σήμερα διαιτητής της αναμέτρησης του «Δικεφάλου» θα είναι ο Βέλγος διαιτητής Σερζ Γκουμιενί, σαράντα ενός ετών με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φρανκ Μπλέιεν και Κριστόφ Μέερς. Το βιογραφικό του παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Ο Γκουμιενί είχε μια ανορθόδοξη πορεία στον κόσμο της ευρωπαϊκής διαιτησίας, καθώς τα Χριστούγεννα του 2008 η UEFA τον προώθησε στην κορυφαία διαιτητική κατηγορία, την Elite, ωστόσο τρία χρόνια αργότερα ο Βέλγος ρέφερι πλήρωσε δύο κακές διαιτησίες του πέφτοντας κατηγορίας. Ετσι και δεδομένου ότι πλησιάζει το όριο των 45 ετών, είναι πολύ πιθανό να τελειώσει την καριέρα του χωρίς να έχει σφυρίξει σε κάποια μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Τον Οκτώβριο του 2009 η βελγική αστυνομία προχώρησε στη λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας του διαιτητή, καθώς είχε φτάσει σε εφημερίδα της χώρας γράμμα με απειλές κατά της ζωής του!

Ο διεθνής από το 2003 Βέλγος διαιτητής διηύθυνε το 2007 την αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του (τότε επονομαζόμενου) Κυπέλλου UEFA ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αρτμέντια Πετρζάλκα (3-0), ενώ την επόμενη χρονιά «σφύριξε» για τον β’ προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης το ΑΕΚ – Ομόνοια 0-1.

Τέταρτος διαιτητής είναι ο Τζίμι Κρέμερς, ενώ τη βελγική «εξάδα» συμπληρώνουν οι επιπλέον διαιτητές που θα ελέγχουν τις αντίπαλες περιοχές είναι οι Λουκ Βούτερς και Αλεξάντρ Μπουκό. Παρατηρητής της UEFA θα είναι ο Αρτούρ Αζαριάν από την Αρμενία, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ελβετός Σιρίλ Τσίμερμαν», ολοκληρώνεται η σχετική αναφορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.