Ο Γεωργέας “θύμα” του αγωνιστικού χώρου (vid)

Αποστολή: Μανώλης Βογιατζάκης
Ο Χιμένεθ προειδοποίησε τους παίκτες, αλλά λίγο αργότερα ο Νίκος Γεωργέας αποχώρησε τραυματίας απ' την προπόνηση. Αμφίβολος ο έμπειρος αμυντικός για το ματς κόντρα στη Ντιναμό. Δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας ο Ισπανός τεχνικός.

Αποστολή: Μανώλης Βογιατζάκης
Ο Χιμένεθ προειδοποίησε τους παίκτες, αλλά λίγο αργότερα ο Νίκος Γεωργέας αποχώρησε τραυματίας απ’ την προπόνηση. Αμφίβολος ο έμπειρος αμυντικός για το ματς κόντρα στη Ντιναμό. Δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας ο Ισπανός τεχνικός.

Όλα τα είχε η ΑΕΚ, οι τραυματισμοί της έλειπαν, παραμονή της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αυτός που στάθηκε άτυχος για την Ένωση ήταν ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο στάδιο “Μπορις Παϊσάτζε” ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και αμέσως ενημέρωσε τον Μανόλο Χιμένεθ ότι ήταν προτιμότερο να μη συνεχίσει. Έτσι κι έγινε. Ο έμπειρος αμυντικός του δικεφάλου αποχώρησε απ’ το πρόγραμμα και όπως γίνεται πλέον αντιληπτό, η συμμετοχή του στον επαναληπτικό κόντρα στους Γεωργιανούς χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Ισπανός προπονητής πάντως έχει σκοπό να περιμένει μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης τον Γεωργέα, αλλά στην περίπτωση που δεν καταφέρει να δώσει το παρών στο ματς, επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Γιάννης Κοντοές. Ο νεαρός πρώην μπακ του Πανιωνίου συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

“Προσέξτε το γήπεδο και την ταχύτητά τους”
Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ μάζεψε τους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να επιστήσει την προσοχή τους στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, στον οποίο θα διεξαχθεί η αυριανή (20:05 ώρα Ελλάδας) αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό.
 
“Βλέπετε και μόνοι σας ποια είναι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και για το λόγο αυτό δε θέλω να ρισκάρουμε ούτε σήμερα ούτε και αύριο, την ώρα του παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο αντίπαλος έχει συνηθίσει να παίζει σε τέτοιο γήπεδο και αυτό ίσως αποτελέσει μειονέκτημα για εμάς, γι’ αυτό θέλω να δώσετε περισσότερη προσοχή. Έχουμε ξαναπεί ότι διαθέτουν γρήγορους παίκτες, γι’ αυτό πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις. Να δίνουμε σίγουρα τη μπάλα στο κέντρο για να αποφύγουμε τα λάθη”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ισπανού τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά λίγη ώρα αργότερα ο Γεωργέας αποχώρησε τραυματίας.

Κλειστά χαρτιά για ενδεκάδα
Σε ότι αφορά στην ενδεκάδα που σκοπεύει να επιλέξει ο Χιμένεθ στον επαναληπτικό με τους Γεωργιανούς, ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε κάποια δοκιμή, αν και λίγο νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου είχε υποστηρίξει ότι δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Εκτός βέβαια αν είναι λόγω τραυματισμού. Με βάση τα παραπάνω, οι επικρατέστεροι για να δώσουν το παρών στην πρώτη σέντρα της αναμέτρησης είναι ο Κωνσταντόπουλος στα δοκάρια, ο Μανωλάς με τον Κάλα στο κέντρο της άμυνας, ο Καράμπελας αριστερά και ο Κοντοές ή ο Γεωργέας (αν καταφέρει και ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τον τραυματισμό του) δεξιά.

Ο Μάκος με τον Καφέ έχουν προβάδισμα για τη μεσαία γραμμή, αν και ο Γκέντσογλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα, με τους Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλο και Χοσέ Κάρλος πίσω από τον Μπέλεκ στην επίθεση. Στη σκέψη του Χιμένεθ βρίσκεται επίσης ο Λεονάρνο με τον Λαγό για τα άκρα της επιθετικής τριάδας, σε περίπτωση που αποφασίσει να προσθέσει ταχύτητα στη γραμμή κρούσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.