“Στη Γεωργία για τη νίκη”

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας ο Καράμπελας κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για τη Γεωργία.

 Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας ο Καράμπελας κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για τη Γεωργία. Ο ακραίος αμυντικός της Ενωσης τόνισε οι αντίπαλοι είναι γρήγοροι στην επίθεση, ωστόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν τρόπο για να τους αντιμετωπίσουν και να τους σταματήσουν, ενώ εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αν παρουσιάσει καλή αγωνιστική εικόνα, τότε θα σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
 
“Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και αν εμφανιστούμε σοβαροί δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, κανένα δεν είναι εύκολο, αλλά αν δείξουμε καλή αγωνιστική εικόνα θα περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, καθώς πλέον έχουμε αγώνες στα πόδια μας και αυτό θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο.
 
Πάμε στη Γεωργία για να νικήσουμε και θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει. Η Ντιναμό έδειξε καλά στοιχεία, έχουν ένα τερματοφύλακα με καλά χτυπήματα, ενώ είναι γρήγοροι μπροστά. Ωστόσο έχουμε τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε και να τους σταματήσουμε. Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.