Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Μακάμπι

Κυκλοφορούν από τη Δευτέρα (22/8) τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκού-Μακάμπι, που θα γίνει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για το Europa League.

Κυκλοφορούν από τη Δευτέρα (22/8) τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκού-Μακάμπι, που θα γίνει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για το Europa League. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 10? έως 40?. Μέχρι την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται μόνο από τις μπουτίκ του Παναθηναϊκού. Την Πέμπτη θα βγουν στα εκδοτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των ?10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι για οποιαδήποτε πληροφορία το κοινό μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 10:00 – 18:00.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.
Επισημαίνεται πως την ημέρα του αγώνα, το σημείο διάθεσης καρτών διαρκείας στο Γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας θα είναι ανοιχτό 10:00-14:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!