Αδαμίδης: “Αστείο το ελληνικό πρωτάθλημα”

Αστείο χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα ο Σταύρος Αδαμίδης με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Αστείο χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα ο Σταύρος Αδαμίδης με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Τιφλίδας. Ο πρόεδρος της Ενωσης είπε πως είναι σημαντικό για τον σύλλογο η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ υποστήριξε πως σύντομα θα γίνει μία μετεγγραφή ενός μέσου.

Αδαμίδης: “Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω σήμερα για την κόσμια συμπεριφορά τους και να τους ζητήσω να είναι δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξουν. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και για οικονομικούς λόγους. Στόχος στην Ελλάδα να βγαίνουμε από το γήπεδο και να ξέρουμε ότι έχουμε δώσει το 100%. Να φτιάξουμε μια ομάδα που να είναι περήφανος ο κόσμος της ΑΕΚ για αυτή. Φυσικά στόχος μας είναι να πρωταγωνιστούμε. Οπωσδήποτε θα πάρουμε έναν μέσο και ελπίζω να μπορέσουμε να κλείσουμε και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή “.

Για την απόφαση για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα: “Αστεία ήταν η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης όπως σε πολλά πράγματα αστείο είναι και το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Κωνσταντόπουλος: “Είναι εύθραυστο το σκορ με το οποίο νικήσαμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να κρατήσουμε το μηδέν και είχαμε την ποιότητα και του παίκτες να σκοράρουμε. Πρέπει στον επαναληπτικό να δείξουμε ίδιο ζήλο, να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Σίγουρα η πρόκριση είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και για αυτό προσπαθήσαμε και στα 90 λεπτά δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Ξέραμε τι σημαίνει αυτό και για την ομάδα και για τον κόσμο. Σιγά σιγά με τα παιχνίδια έχει αρχίσει να προσαρμόζομαι. Όχι μόνο εγώ όλοι οι παίκτες όσο παίζει η ομάδα θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Τα φιλικά παιχνίδια είναι αγώνες όπου μπορείς να ρισκάρεις και να κάνεις λάθη”.

Κάρλος: “Είμαι ικανοποιημένος από τη συνολική μου εμφάνιση, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Μου παρουσιάστηκαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρω και χαίρομαι που τα κατάφερα. Την επόμενη εβδομάδα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Γεωργία και για να ανταποκριθούμε θα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση. Το βασικό είναι να βρίσκομαι στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα εάν θα παίζω αριστερά, δεξιά ή στο κέντρο αυτό είναι απόφαση του προπονητή. Η νίκη με 1-0 είναι καλύτερη από την ισοπαλία. Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, χωρίς χαλαρότητα για να πάρουμε την πρόκριση”.

Γκούντγιονσεν: “Παίχτηκε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε άλλο ένα στην έδρα των αντιπάλων μας. Κερδίσαμε ένα ματς στο οποίο οι αντίπαλοι ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι από τη Ντιναμό. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στην ρεβάνς. Δεν είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είναι εμφανές ότι πρέπει να δουλέψω πολύ, σίγουρα δεν είμαι στην κατάσταση που μπορώ και θέλω. Αυτό το διάστημα μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και προσπαθώ να μάθω τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να δουλέψω περισσότερο στο κομμάτι της φυσικής κατάσταση. Είναι πολλά γενικά αυτά που πρέπει να δουλέψω, αλλά η σεζόν δεν είναι σπριντ, είναι μαραθώνιος. Ήταν φανταστική εμπειρία για μένα να παίζω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνίζομαι σ’ αυτή την ομάδα. Εγώ θα παίζω ποδόσφαιρο όπου με χρειάζεται η ομάδα και όπου μου λέει ο προπονητής. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αρκεί να βοηθώ την ομάδα να νικάει”.

* Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού υπέστη ο Τραϊανός Δέλλας και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.