Ανατροπή για Ομόνοια

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έκανε η Ομόνοια, που επικράτησε με 2-1 της Ζάλτσμπουργκ στο "ΓΣΠ".

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League έκανε η Ομόνοια, που επικράτησε με 2-1 της Ζάλτσμπουργκ στο “ΓΣΠ”. Η ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Άλαν με κοντινό πλασέ στο 3ο μόλις λεπτό, αλλά ανέβασε ρυθμούς και έφτασε στην ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο.
 
Το 1-1 πέτυχε ο Φρέντι με διαγώνιο σουτ στο 35′, ενώ στην εκπνοή του 45λεπτου, ο Λεάντρο βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και έφερε τα πάνω-κάτω, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα και δίνοντας στους Κύπριους το, έστω και ισχνό, προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.
 
Ομόνοια:
Γιωργαλλίδης, Σπούνγκιν, Καρυπίδης, Σερφά (70′ Μπουθόν), Αβραάμ, Σάλατιτς, Λεάντρο, Ντα Σίλβα (81′ Αγκουιάρ), Εφραίμ, Χριστοφή (65′ Μαρκάσα), Φρέντι

Ζάλτσμπουργκ: Γκούσταφσον, Σβέγκλερ (72′ Γάντσερ), Ούλμερ, Σβέντο, Σιόμερ (23′ Χίερλαντερ), Λίντγκρεν, Σεκάγια, Λέιτγκεμπ, Αλαν, Λεονάρντο, Χίντερεγκερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.