Κανόνοφ: “Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ”

Χαμηλούς τόνους κράτησαν μιλώντας το απόγευμα, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της Καρπάτι στην Τούμπα εν όψει της αυριανής αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ, ο Ολεχ Κανόνοφ, τεχνικός των Ουκρανών και ο αμυντικός, Ιγκόρ Οσίπκο.

Χαμηλούς τόνους κράτησαν μιλώντας το απόγευμα, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της Καρπάτι στην Τούμπα εν όψει της αυριανής αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ, ο Ολεχ Κανόνοφ, τεχνικός των Ουκρανών και ο αμυντικός, Ιγκόρ Οσίπκο.

«Θα ήθελα αρχικά να εκφράσω ευγνωμοσύνη για τη φιλοξενία που μας παρέχεται στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε έρθει με όλους τους παίκτες μας, ακόμη και τους τραυματίες. Τα κέφια είναι στα ύψη και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το ματς. Έχουμε μελετήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ και πήραμε όλα τα στοιχεία που χρειαστήκαμε. Έχει σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρυσι. Ο καινούργιος, βέβαια, προπονητής αλλάζει λίγο τα σχέδια και τον τρόπο παιχνιδιού του,» ανέφερε ο Κανόνοφ και πρόσθεσε:

«Τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι σοβαρά, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Θα βγούμε στο γήπεδο να δείξουμε όμορφο, οργανωμένο ποδόσφαιρο που θα αρέσει στον κόσμο. Δε θα μιλήσω για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Από το αυριανό παιχνίδι περιμένω όμορφο ποδόσφαιρο που θα αρέσει στους φιλάθλους».

Εξήγησε, ερωτηθείς σχετικά με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Ελλάδα ότι: «Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε αρκετά θερμές συνθήκες, αλλά και ότι: «Μόνο ο Αβελάρ δε θα παίξει που είναι τραυματίας».

Ο Οσίπκο επισήμανε: «Προετοιμαζόμαστε σοβαρά. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, την οποία είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και να δείξουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν είναι ευχαριστημένος με τη θέση μας στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Δε θα επηρεάσει, όμως, αυτό τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Ισως είναι ένα μικρό προβάδισμα το ότι έχουμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Οι δύο αγώνες, όμως, που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και τα φιλικά προετοιμασία του, ήταν επιπέδου».

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα απάντησε: «Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο δε δίνω σημασία στους φιλάθλους. Παίξαμε και στην Τουρκία, όπου οι φίλαθλοι είναι το ίδιο “θερμοί”. Δεν πιστεύουμε ότι θα επηρεαστούμε από αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.